Άντζελα Δημητρίου: Ο λόγος που αποχώρησε από το J2US

Must Read

Οικειοθελώς αποχώρησε η Άντζελα Δημητρίου από το J2US γεγονός το οποίο δεν περίμενε κανείς. Η γνωστή τραγουδίστρια μετά το performance της, ανακοίνωσε την αποχώρησή της τονίζοντας πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει κυρίως λόγω της άσχημης ψυχολογικής της κατάστασης δεδομένου ότι πολύ πρόσφατα έχασε την αγαπημένη της μητέρα.

«Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι. Πέρασα τέλεια, όπως περνάω κάθε φορά που έρχομαι στο J2US, αλλά δυστυχώς το τίμημα πληρώνεται. Από τη στιγμή που έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω. Δε γίνεται διαφορετικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο, αγαπάω όλο τον κόσμο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξή τους και την κατανόησή τους» είπε μετά την αποχώρησή της.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Νίκος Γεωργιάδης, ρόλο για την απόφασή της έπαιξε και η άσχημη σχέση που έχει με την κόρη της και τον γαμπρό της.

«Όταν επέστρεψε στο J2US είναι αυτό που δεν έχεις ακόμη συνειδητοποιήσει τι γίνεται. Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Είναι δύσκολα. Μου μετέφεραν ότι δεν είχε τη δύναμη να πηγαίνει ούτε στις πρόβες. Ήταν και λίγο άδικο για τον Στέλιο Δρουμαλιά» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This