MasterChef: Η αισθητή απουσία του «ματιασμένου» Σωτήρη Κοντιζά, τα σκληρά λόγια του Σταμάτη στη Ζωή

Η υποψήφια προς αποχώρηση!

Must Read

Με απουσίες ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef αφού για ακόμη μία φορά μπροστά στους επίδοξους chefs εμφανίστηκαν δύο κριτές αντί για τρεις.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν εκείνοι που υποδέχθηκαν τους διαγωνιζόμενους και στην συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρθηκε στην απουσία του Σωτήρη Κοντιζά.

«Πολύ καλησπέρα και καλωσήρθατε στο συμβούλιο της εβδομάδας. Είμαστε όλοι καλά; Εσείς είστε καλά, εμείς δεν είμαστε όλοι καλά. Γιατί από ότι βλέπετε, για μια ακόμη φορά, λείπει η τρίτη καρέκλα. Λείπει ο Σωτήρης (σ.σ. Κοντιζάς). Είναι γνωστό ότι έχει ένα πάρα πολύ δυνατό οργανισμό, είναι η εποχή του που λείπει συνέχεια και αρρωσταίνει», είπε αρχικά για τον συνάδελφό του.

«Βέβαια, να πω το εξής. Η μαμά μου, η κυρία Μαρία, τον ξεμάτιασε και με λάδι και με αλάτι αλλά τι έγινε; Του είπε να ακολουθήσει μετά από πέντε λεπτά κάποιες οδηγίες, δηλαδή να φτύσει και να κάνει κάποια βήματα. Πράγματα που όμως ο Σωτήρης δεν ακολούθησε ως οδηγίες και το αποτέλεσμα είναι να είμαστε οι δυο μας εδώ» είπε με χιούμορ.

Η γκρι μπριγάδα ήταν εκείνη που δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην ομαδική δοκιμασία με τα γλυκά. Πολλοί από τους παίκτες θεωρούν πως μερίδιο ευθύνης φέρνει και ο αρχηγός τους, ο Άνχελ, γι’ αυτό και αποφάσισαν να τον καθαιρέσουν.

«Είχαμε πάρα πολύ κακή απόδοση στη δοκιμασία, δεν θέλω να κρυφτώ, νιώθω ότι είμαι υπεύθυνος οπότε το είχα πει και στα παιδιά. Ότι δηλαδή, εάν δεν το νιώθουν ότι μπορώ πια να τους εμπνεύσω είτε οτιδήποτε άλλο, θα παραιτηθώ και από μόνος μου οπότε θα ήθελα να το κάνω από σήμερα για να μπορώ και να ψηφιστώ», σχολίασε ο Άχνελ με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ρωτάει: «Παραιτείσαι ή σε καθαιρούν;».

«Είναι και τα δύο, σεφ», απάντησε ο πρώην, πλέον, αρχηγός της γκρι μπριγάδας, δίνοντας τη θέση του στον Κώστα.

«Αφήνοντας την κονκάρδα, 100% θα φορέσω την μαύρη ποδιά ως υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά δεν με αγχώνει αυτό. Πιστεύω πάρα πολύ σε μένα, θέλω να είμαι ο πρώτος παίκτης ο οποίος θα φέρει 10 σε δοκιμασία αποχώρησης και, πραγματικά το λέω, στην αποχώρηση δεν θα ήθελε να είναι κάτω μαζί μου ούτε ο Θεός» επισήμανε λίγο αργότερα, εμφανώς εκνευρισμένος.

Η ώρα της ψηφοφορίας έφτασε και οι παίκτες της γκρι μπριγάδας κλήθηκαν να ψηφήσουν τον πιο αδύναμο παίκτη μαγειρικά.

Ο Σταμάτης φαίνεται πως δεν αντέχει τη Ζωή γεγονός το οποίο εξέφρασε με πολύ σκληρά λόγια.

Τελικά η Ζωή ήταν εκείνη που βγήκε στον τάκο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This