Χριστίνα Λαμπίρη: «Δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ καθόλου! Αγκομαχούσα, πάλευα μέσα μου πάρα πολύ»

Must Read

H Χριστίνα Λαμπίρη απέχει από τα τηλεοπτικά δρόμενα και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα κοινά.

Για την απόφασή της να μην ασχοληθεί άλλο με την τηλεόραση μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους ήταν επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί ορισμένα κοινωνικά θέματα που κλήθηκε να θίξει στις εκπομπές τις οποίες παρουσίαζε εκείνη την εποχή

Δείτε επίσης: Χριστίνα Λαμπίρη: «Αυτό που βλέπουμε δεν είναι καλή τηλεόραση»

«Δε μπορούσα να διαχειριστώ καθόλου θέματα στενάχωρα για μένα. Αυτά τα κοινωνικά, τα βαριά. Είμαι αυτό ακριβώς, χορός, τραγούδι, τρεις μέρες στην πόλη σας. Έτσι θέλω να βλέπω τα πράγματα και όταν τα δω σοβαρά, θέλω να είμαι σίγουρη ότι μπορώ να βοηθήσω σε αυτό που κάνω. Επειδή πουλάει τώρα το κοινωνικό, θα βάλεις κοινωνικό.

Δε μπορούμε όλοι να κάνουμε το ίδιο πράγμα. Γι’ αυτό κάποιοι γίνονται πάρα πολύ καλοί σε αυτό, και κάποιοι άλλοι δε μπορούν να συνεχίσουν, όπως ήμουν εγώ. Ερχόταν ένα θέμα στο πλατό, αγκομαχούσα μέχρι να το βγάλω, πάλευα μέσα μου πάρα πολύ, το καταλάβαινες εσύ οπότε με απέρριπτες. Και το χειρότερο από όλα ήταν, ότι όταν τελείωνε όλο αυτό, εγώ γύριζα στο γραφείο ετοιμάζοντας μια άλλη εκπομπή και ο άλλος άνθρωπος που είχε κάνει μια κατάθεση ψυχής, γύριζε στον πόνο του. Για μένα ήταν μηδέν προσφορά», είπε με ειλικρίνεια.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Λαμπίρη: «Είσαστε σίγουροι ότι σας λείπω από την τηλεόραση; Δεν το νομίζω…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μέσα από την εκπομπή «Happy Day».




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This