Μικρούτσικος για την guest εμφάνιση της Σπυροπούλου στο TV Queen: «Είναι την ημέρα που θα αρρωστήσω»

Must Read

Την πρώτη τους συνάντηση για τις ανάγκες του reality TV Queen έκαναν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Ιωάννα Μαλεσκου, γεγονός το οποίο αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τονίζοντας πως η συνεργασία του μαζί της του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Πήγε καταπληκτικά. Θα είναι live. Υπήρχε η άποψη να είναι γραμμένο. Εγώ τα γραμμένα τα έχω γραμμένα, είμαι υπέρ του ζωντανού. Ακόμα και άτεχνα πράγματα να έχει, έχει άλλο νεύρο το ζωντανό. Μάθαμε τη σκαλέτα όπως την έχει στήσει η Ελευθερία Κεφαλά. Η Ιωάννα ήταν μία χαρά, παρακολουθούσε πολύ προσεκτικά και άκουγε. Ήταν η καλύτερη μαθήτρια στην ανάγνωση της σκαλέτας, ο πιο ζωηρός μαθητής ήμουν εγώ γιατί είχα πολλές προτάσεις να κάνω. Όποτε συμμετείχε και η Ιωάννα υπήρχε ένα θετικό κλίμα ενός ανθρώπου που αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να γίνει έτσι έναντι του άλλου. Αυτή ήταν η πρώτη μας συνεργασία. Κάθεται απέναντί μου. Είναι πάρα πολύ όμορφη, πολύ γλυκιά» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κάνει guest στο εν λόγω project σχολίασε χαριτολογώντας πως: «Δεν το έχω ακούσει για τη Σπυροπούλου. Είναι την ημέρα που θα αρρωστήσω, ε;»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This