Ελένη Μενεγάκη: Το «ταμείον» που είναι «μείον» και το… φλερτ από τον Ατζούν

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο... διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Must Read

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία για το παρασκήνιο που οδήγησε στο διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη από το Mega -οι φήμες λένε για «κούρεμα» της τάξης του 40% συνολικά στην εκπομπή της και για μονοετές συμβόλαιο-, οι εικασίες δίνουν και παίρνουν στη μιντιακή αγορά για τα επόμενα βήματα της ωραίας Ελένης, με τον ΑΝΤ1 να έχει κάνει κρούση, όπως ακούγεται, αλλά και τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί να τη διεκδικεί με το ίδιο πάθος.

Ολοκληρώνεται, λοιπόν, στο τέλος της φετινής σεζόν η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με το Mega, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας. Η Ελένη ενημέρωσε ήδη τους συνεργάτες της πως με τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής περιόδου, στις 5 Ιουλίου, θα ρίξει οριστικούς τίτλους τέλους η εκπομπή «Ελένη».

Τι έγινε όμως και δεν τα βρήκε η Ελένη με το Mega; Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση που της έγινε ήταν για μονοετές συμβόλαιο, το οποίο υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι 1+1, αλλά και μείωση 40% των αποδοχών της, κάτι που δεν τη βρήκε σύμφωνη. Το χάσμα στο οικονομικό σκέλος μεταξύ των δύο συμβαλλόμενων μερών φαίνεται πως ήταν αγεφύρωτο. Το Mega ήθελε την Ελένη σε τρία εναλλακτικά πόστα. Είτε να μετακομίζει στην πρωινή ζώνη, είτε να παραμένει στη μεσημβρινή με αλλαγές περιεχομένου ή να αναλαμβάνει εκπομπή στη βραδινή ζώνη του σταθμού. Η Ελένη Μενεγάκη απέρριψε και τις τρεις προτάσεις που της έγιναν κι έτσι η πολυπόθητη συμφωνία ανάμεσά τους δεν ήρθε ποτέ.

Μάλιστα διαμήνυσε στους συνεργάτες της να ψαχτούν για άλλη δουλειά, καθώς θεώρησε ότι είναι χρέος της να το γνωρίζουν όλοι και να κάνουν τις επαφές τους. Ωστόσο τους παρακάλεσε να συνεχίσουν να δουλεύουν για την εκπομπή με το ίδιο σθένος μέχρι το τέλος. Η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Ελένης με το «μεγάλο κανάλι» σηματοδοτεί και μια σειρά από εξελίξεις στο εσωτερικό του καναλιού και όχι μόνο, καθώς με τον τρόπο αυτό ανοίγει ο δρόμος, όπως όλα δείχνουν, για την έλευση της Φαίης Σκορδά. Βλέπετε, οι πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να έχει βρεθεί κοντά σε συμφωνία με το κανάλι.

Πώς σχολίασαν όμως οι εκπομπές το φινάλε που έβαλε η Ελένη; Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε από την εκπομπή του ότι αυτό που θέλει για την Ελένη είναι να είναι καλά και να κάνει αυτό που επιθυμεί. Συγκεκριμένα είπε: «Ο,τι αποφασίσει θα είναι μόνο για εκείνη». Το καυστικό σχόλιό του για το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από το Μega έκανε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο και ο Δήμος Βερύκιος. «Η Ελένη είναι σκληρή διαπραγματεύτρια, πολύ σκληρή, που το καλούπι σπάει όταν είναι σκληρή και η άλλη πλευρά. Εχω ζήσει αρκετές διαπραγματεύσεις. Ναζιάρα μου, Ελένη! Οταν καταλάβει ότι μπορεί να “παίξει” και να νικήσει την άλλη πλευρά, το πάει μέχρι τέρμα. Αλλο Δημήτρης όμως και άλλο Βαγγέλης» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε για την Ελένη: «Δεν σχολιάζω καθόλου συναδέλφους, γιατί νιώθω με την Ελένη συνάδελφος, ύστερα από 35 χρόνια που είμαστε παρέα μαζί. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί παρουσιαστές και το λέω μετά λύπης. Και βλέπεις ότι με το άθλημα αυτό πολλοί ασχολήθηκαν και πάρα πολλοί λίγο έμειναν στο να κάνουν πολλά χρόνια και διαφορετικές εκπομπές. Υπάρχει μια έλλειψη παρουσιαστών από την ελληνική τηλεόραση και μη μου πεις κανείς ότι δεν δοκιμάζονται παρουσιαστές. Ειδικά τα τελευταία χρόνια βλέπαμε 8-10 άτομα που έρχονταν από το διαδίκτυο» συνέχισε.

Την αποχώρηση-βόμβα της Ελένης Μενεγάκη από το Mega σχολίασε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέγοντας: «Η Ελένη είχε καταφέρει ένα comeback στο Mega με ένα “χρυσό” συμβόλαιο επί τρία χρόνια. Οταν ένας σταθμός βλέπει ότι δεν βγαίνει το budget, έχει το δικαίωμα να σου πει: σε θέλω σαν brand, θέλω τους πελάτες σου, αλλά το κόστος δεν βγαίνει. Εγώ θεωρώ μεγάλη πολυτέλεια -και της βγάζω το καπέλο- ότι μπόρεσε να πει ότι “προκειμένου να μειωθεί η ποιότητα της εκπομπής ή οι απολαβές μου προτιμώ να μείνω στο σπίτι μου”».

Από την άλλη μεριά, ο Νάσος Γουμενίδης είπε στη «Super Kατερίνα»: «Εγώ θεωρώ ότι δεν ήταν βελούδινο το διαζύγιο, αλλά ότι υπήρχαν σχέσεις ψυχρές τους τελευταίους μήνες και δεν αφορούσε μόνο το οικονομικό αλλά την τηλεθέαση». Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί προσέγγισε την Ελένη Μενεγάκη για τη μεσημεριανή ζώνη του Σκάι με «τυράκι» το «Voice»! Επίσης η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε την επαφή της Ελένης με τον ΑΝΤ1: «Υπήρξε μία επαφή με έναν σταθμό, ίσως τον μοναδικό που θα μπορούσε η Ελένη, τον ΑΝΤ1. Μπορεί να είναι εντελώς διερευνητική».

Τέλος, ο Νίκος Γεωργιάδης από το «Πρωινό ΣουΣου» είπε ότι δεν πάει στον Σκάι η Μενεγάκη! Διέψευσε μεμιάς το ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε αμέσως μετά την είδηση για το τέλος της Μενεγάκη από το Mega και σε συνδυασμό με τη φήμη ότι η Φαίη Σκορδά δεν θα ανανεώσει με τον Σκάι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This