Το πρόγραμμα των καναλιών τις ημέρες του Πάσχα

Must Read

Η εγχώρια μικρή οθόνη -δημόσια και ιδιωτική- γιορτάζει το Πάσχα!

Η εορτή του Πάσχα θα φέρει τροποποιήσεις στη μικρή μας οθόνη. Ετσι, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές δίνουν τη θέση τους σε θρησκευτικές σειρές και ταινίες, και εορταστικές παραγωγές, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις ακολουθίες σε ζωντανή σύνδεση από ιερούς ναούς. Η επανεκκίνηση της κανονικής ροής των προγραμμάτων στα κανάλια θα γίνει από την Τετάρτη 8 Μαΐου.

OPEN

Κυριακή του Πάσχα και το Open έχει ετοιμάσει το μεγαλύτερο γλέντι της χρονιάς! Η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ελένη Τσολάκη μαζί με τους συνεργάτες τους μας υποδέχονται σε μια μοναδική γιορτή, σε ένα διαφορετικό πλατό μέσα στη φύση, για να διασκεδάσουμε παρέα, ανήμερα το Πάσχα! Από τις 13.45 μέχρι τις 18.45, πριν από την έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, το τραγούδι και ο χορός δεν σταματάνε. Οι ετοιμασίες έχουν αρχίσει από νωρίς, τα αρνιά έχουν μπει στη σούβλα και το τραπέζι έχει στρωθεί πασχαλινά για να υποδεχτεί τους υπέροχους καλεσμένους! Η Κατερίνα Στανίση, η Γωγώ Τσαμπά, ο Πέτρος Ιμβριος, ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος Βελισσάρης, ο Βαγγέλης και ο Μιχάλης Κονιτόπουλος παίρνουν το μικρόφωνο και το κέφι παίρνει φωτιά! Μουσική, τραγούδι και χορός μέχρι τελικής πτώσης!

ΑΝΤ1

Στον ΑΝΤ1 το Μεγάλο Σάββατο, μετά την Ανάσταση, θα μεταδοθεί η συναυλία της Μαρινέλλας με τη Νατάσα Θεοδωρίδου από το «Θέατρο Γης». Κυριακή του Πάσχα θα προβληθεί στο κανάλι του Αμαρουσίου το εορταστικό επεισόδιο του «5×5» με τον Θάνο Κιούση στις 20.00. Οι σειρές «Ψυχοκόρες», «Παγιδευμένοι», «Ερωτας φυγάς» και «Ο πρώτος από εμάς» επιστρέφουν την εβδομάδα μετά το Πάσχα.

MEGA

Στο Mega θα μας συντροφέψουν ιστορικές ταινίες. Απόψε θα μεταδοθεί η εκπομπή «Ανάσταση στο σπίτι με το Mega», με τη Ρούλα Κορομηλά να υποδέχεται τον δημοφιλή τραγουδιστή Πέτρο Ιακωβίδη. Να σημειώσουμε πως θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση της αναστάσιμης ακολουθίας, στις 23.50, από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας, στον Πειραιά, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η μουσική εκπομπή. Την Κυριακή του Πάσχα, στις 21.00, θα παίξει σε επανάληψη η σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», ενώ τη σκυτάλη θα πάρει το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και θα μεταδοθούν τα δύο πρώτα επεισόδια της α’ σεζόν.

ΑLPHA

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha το Μεγάλο Σάββατο, στις 00.30, μετά την Ανάσταση, θα μεταδώσει τη μεγάλη συναυλία για τα 50 χρόνια της Αννας Βίσση στο τραγούδι.

STAR

Στο Star η πρωινή ζώνη γίνεται Starland, με ταινίες και σειρές σε πρώτη μετάδοση. Συγκεκριμένα, έως την Τρίτη 7/5 η οθόνη του Star τα πρωινά θα γεμίσει χρώμα, χαρά, παιχνίδι, στην πιο μαγική, διασκεδαστική, συναρπαστική ζώνη παιδικών, τη μοναδική Starland. Τα παιδιά θα απολαύσουν ακόμα περισσότερο τους αγαπημένους τους ήρωες και τις απίθανες περιπέτειές τους, που θα τα ταξιδέψουν στα πιο απίστευτα μέρη και θα τους κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά.

ΕΡΤ1

Στις 10.00 η εκπομπή «Δύο στη 1» μας κρατά συντροφιά με εξαιρετικούς καλεσμένους στο στούντιο και ρεπορτάζ απ’ όλη την Ελλάδα για να γνωρίσουμε τα ήθη και τα έθιμα του Μεγάλου Σαββάτου. Η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου υποδέχονται τον αρχιμανδρίτη Αρίσταρχο Γκέκα, με τον οποίο συζητούν για τους συμβολισμούς της Μεγάλης Εβδομάδας και τα ήθη και έθιμα αυτών των ημερών. Η εκπομπή ταξιδεύει στο Ναύπλιο και στην Κέρκυρα και μας παρουσιάζει τα πασχαλινά τοπικά έθιμα. Στις 23.00 η μουσική εκπομπή «Νύχτα στάσου» γιορτάζει την Ανάσταση με πασίγνωστα λαϊκά και δημοτικά τραγούδια, συντροφιά με πρόσωπα της ΕΡΤ -και όχι μόνο-, που μιλούν για το «δικό» τους Πάσχα. Η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου ερμηνεύει τρυφερά το τραγούδι του Απόστολου Καλδάρα «Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι» και βάζει τη δική της σφραγίδα στη βραδιά. Στις 23.50 θα μεταδοθεί η Ακολουθία της Αναστάσεως σε απευθείας σύνδεση με τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών.

Την Κυριακή του Πάσχα στις 10.00 στην εκπομπή «Δύο στις 10» η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου μάς ταξιδεύουν στην πασχαλινή Νάξο για ένα ξεχωριστό νησιωτικό γλέντι με φίλους. Η Στελλίνα Κονιτοπούλου και οι μουσικοί της αναλαμβάνουν να μας διασκεδάσουν και όλοι υπόλοιποι σέρνουν τον χορό. Στις 17.00 η εκπομπή «Φτάσαμε» μας ταξιδεύει σε ένα παράξενα γοητευτικό νησί, με δύο φυσικά λιμάνια, μυστηριώδεις αρχαίους οικισμούς και μια από τις ομορφότερες Χώρες των Κυκλάδων. Ο Ζερόμ Καλούτα καλωσορίζει τους τηλεθεατές στην Αμοργό της άγριας ομορφιάς και του απέραντου γαλάζιου.

Τη Δευτέρα του Πάσχα στις 10.00 το «Πρωίαν σε είδον» γιορτάζει το Πάσχα με τον Νίκο Ζωιδάκη. Ο σπουδαίος λυράρης από την Κρήτη τραγουδάει και δημιουργεί μαντινάδες. Η παρέα της «ΠΟΠ Μαγειρικής», στις 13.00, προσκαλεί τους τηλεθεατές σε ένα παραδοσιακό τρικούβερτο γλέντι στην ανθισμένη εξοχή.

ΕΡΤ3

Το Μεγάλο Σάββατο στις 14.00 από τη σειρά εκπομπών «Το αλάτι της γης» θα παρακολουθήσετε το επεισόδιο «Οδοιπορικό στις Σέρρες – Σαρακατσάνοι και Βλάχοι». Στις 23.00 θα μεταδοθούν η Ακολουθία της Παννυχίδος και η Τελετή της Ανάστασης, σε απευθείας σύνδεση με τον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης (Οικουμενικό Πατριαρχείο). Την Κυριακή του Πάσχα στις 11.00 θα μεταδοθεί η εκπομπή «Το αλάτι της γης» και το επεισόδιο «Ηρθ’ η Λαμπρή και η Πασχαλιά». Στις 16.30 από τη σειρά εκπομπών «Κάθε τόπος και τραγούδι» θα μεταδοθεί το επεισόδιο «Στις Πασχαλιές της Ελλάδας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This