«Άφρισε» ο Λιάγκας με το «εθνικό μας ναυάγιο» στη Eurovision!

Τα «σώβρακα του παππού και την κιλότα της γιαγιάς» έψαχνε ο παρουσιαστής στη σκηνή της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι

Must Read

Την… έκρηξη του Γιώργου Λιάγκα προκάλεσε η σκηνική παρουσία της Μαρίνας Σάττι και παρουσίαση του τραγουδιού της Ελλάδας στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision.

Η ταράτσα, και οι πολυκατοικίες της οπτικοποίησης, αλλά και τα εφέ «μπούρδες», μπήκαν στο στόχαστρο του παρουσιαστή της εκπομπής «το Πρωινό» ο οποίος εκνευρισμένος ζήτησε να υπάρξει καλύτερη σκηνική παρουσία και παρουσίαση του τραγουδιού.

Μεταξύ άλλων, είπε ο Γιώργος Λιάγκας:

«Πάμε τώρα στο εθνικό μας ναυάγιο. Επιτρέψτε μου, είμαι ο πρώτος που όταν οι άλλοι έκραζαν το τραγούδι, εγώ βγήκα και είπα ότι η Μαρίνα Σάττι είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα, μία πολύ καλή τραγουδίστρια και ένα πολύ ωραίο τραγούδι που έχει προοπτική όταν οπτικοποιηθεί να σκίσει. Το πρόβλημα είναι λοιπόν ότι είναι μία πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια, που χθες την κατάπιε η μεγάλη σκηνή της Eurovision και ένα τραγούδι που είχε πολύ καλή προοπτική να οπτικοποιηθεί και να αναδειχθεί αυτό το πάρτι της Ελλάδας, το οποίο οπτικοποιήθηκε μίζερα. Χθες οι ταράτσες από το Πέραμα και οι ταράτσες από τη ναυπηγο-επισκευαστική ζώνη του Περάματος που ψάχναμε να δούμε τα σώβρακα του παππού και την κιλότα της γιαγιάς αν ήταν απλωμένα… Αυτή είναι η Ελλάδα; […] Έχεις μία γ@@μημένη ευκαιρία να σε δουν εκατομμύρια άνθρωποι, και εσύ βάζεις την κιλότα και το σώβρακο;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This