Στα ύψη η τηλεθέαση στις «Άγριες Μέλισσες» – Χαμός με τη Δρόσω στο Twitter

Must Read

Ποδαρικό με το δεξί έκαναν οι «Άγριες Μέλισσες» στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, μετά το δεκαπενθήμερο break τους λόγω εορτών.

Δείτε επίσης: Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Καπουτζίδης με εκπομπή έκπληξη

Όπως ήταν φυσικό, οι καταιγιστικές εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 καθήλωσαν το κοινό μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες, ενώ μεγάλο πάρτι στήθηκε και στο Twitter με αφορμή την ερωτική συνεύρεση του Νικηφόρου και της Δρόσως.

Ωστόσο τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης απασχόλησε έντονα και η αποκάλυψη του μυστικού του Μιλτιάδη στην αδελφή του Ανέτ, όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Κυπραίος κρυφάκουσε τη συνομιλία της Ελένης και της Ασημίνας, και πλέον γνωρίζει ότι οι αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο.

Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που τα νούμερα τηλεθέασης πήραν ακόμα μία φορά το… ασανσέρ για το ρετιρέ της ελληνικής τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, οι «Άγριες Μέλισσες» στο γενικό σύνολο έκαναν 32,3% τηλεθέαση και στο δυναμικό κοινό 30,6%, ενώ έφτασαν σε τέταρτο έως το 41,1%. Την ίδια στιγμή, στο Twitter τα «τιτιβίσματα» για τα τεκταινόμενα στο τηλεοπτικό χωριό Διαφάνι δεν είχαν τέλος και ήταν στην πλειονότητά τους χιουμοριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This