Πρεμιέρα σήμερα για το «Μy Style Rocks» – Ποιες κοπέλες θεωρούνται φαβορί (video)

Must Read

Ξεκινάει σε λίγες ώρες ο νέος κύκλος του My Style Rocks, με φρέσκιες παρουσίες τόσο στην κριτική επιτροπή όσο και στην παρουσίαση.

Ο τρίτος κύκλος του My Style Rocks αρχίζει στις 17:05 στον ΣΚΑΪ με καινούργιο team και, φυσικά, με νέες διαγωνιζόμενες, που θα κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν ότι το στυλ τους είναι το καλύτερο.

Στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας, φέτος, θα είναι ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης (που ήταν και στα δύο προηγούμενα), η booker μοντέλων και coach του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου, και ο διάσημος και ολίγον τι εξαντρίκ σχεδιαστής, Λάκης Γαβαλάς.

Πρόκειται για τρεις ειδικούς με διαφορετικές απόψεις και σημείο σύγκλισης την αυστηρότητα στη δουλειά. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα 12 κορίτσια, που θα διαγωνιστούν αυτή τη σεζόν, αναμένεται να ακούσουν καυστικά σχόλια, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο…

Το παιχνίδι θα παρουσιάζει η Κατερίνα Στικούδη, η οποία αποδεικνύει τα τελευταία χρόνια πως έχει πολλά ταλέντα.

Κατερίνα Στικούδη

Όσον αφορά τις 12 παίκτριες, είναι όμορφες, με ισχυρή προσωπικότητα, αλλά και με χιλιάδες followers στους λογαριασμούς τους στο Instagram!

Κάποιες έχουν ήδη ξεχωρίσει και πιστεύεται ότι θα κάνουν πάταγο!

Μία από αυτές είναι η 25χρονη Μαρία Καζαριάν, αδερφής της Ειρήνης Καζαριάν, της νικήτριας του πρώτου GNTM.

Επίσης, έντονα ακούγεται το όνομα της 26χρονης Στέλλας Πάσσαρη, που είναι φίλη της Ιωάννας Τούνη από το πρώτο «My Style Rocks» και συνέταιρός της στο κατάστημα ρούχων, στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που αποτέλεσε έκπληξη, όμως, αναμφίβολα ήταν η συμμετοχή στο παιχνίδι της εγγονής του Άκη Τσοχαντζόπουλου, που έχει ήδη εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τα όσα πρόλαβε να αντιληφθεί μέσα στα γυρίσματα! Η 19χρονη Κιάρα Μαρκέζη, η οποία είναι και η μικρότερη του φετινού κύκλου, αναμένεται να σχολιάσει πολλά απ’ τα κακώς κείμενα του My Style Rocks, αν κρίνουμε από το πώς ξεκίνησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This