Η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζει εκπομπή στο BBC για τα fake news

Must Read

Στο χώρο της δημοσιογραφίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης έχει μπει για τα καλά η Αντζελίνα Τζολί, που μετά τα άρθρα με τις απόψεις της σε εφημερίδες και το ρόλο της ως συντάκτριας στο Time, αναλαμβάνει ενημερωτική εκπομπή για παιδιά στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC!

Η Αντζελίνα, που είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, ανησυχεί για την έλλειψη βασικών γνώσεων του κοινού, αλλά και για τη δυσκολία διάκρισης των αληθινών ειδήσεων από τις ψευδείς (γνωστές παγκοσμίως με τον όρο fake news). Και ελπίζει να το διορθώσει με τηλεοπτικό πρόγραμμα για παιδιά και εφήβους.

Σύμφωνα με το Variety, η Αντζελίνα Τζολί έχει αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή του BBC «My World»,για να βοηθήσει τα παιδιά να διακρίνουν το πραγματικό από το ψεύτικο  και τελικά να αποφασίζουν τα ίδια για σημαντικά θέματα.

«Ως γονέας χαίρομαι που μπορώ να υποστηρίξω ένα πρόγραμμα που έχει στόχο να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν περισσότερα για τις ζωές άλλων νέων σε όλο τον κόσμο και να συνδεθούν μεταξύ τους» διευκρίνισε η Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης σε δήλωσή της.

«Ελπίζω ότι θα βοηθήσει τα παιδιά να βρουν τις πληροφορίες και τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιλέγουν θέματα που τους ενδιαφέρουν, αντλώντας στοιχεία από το τηλεοπτικό δίκτυο BBC World Service, από χιλιάδες δημοσιογράφους σε διαφορετικές γλώσσες απ’ όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This