To «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» επιστρέφει με νέα επεισόδια, στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube! (video)

Must Read

Η πολυαγαπημένη κωμική σειρά «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και το Θοδωρή Αθερίδη, επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων, αποκλειστικά στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube!

Η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου θα γίνει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, με ένα επεισόδιο εμπνευσμένο από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Σ‘αγαπώ Μ’αγαπάς COSMOTE YOUTUBE

Σε συνέχεια του πρώτου κύκλου της σειράς, που αναβίωσε με επιτυχία πέρυσι -μέσα από 5 επεισόδια- ξεπερνώντας τα 7.000.000 views, η Δήμητρα και ο Θοδωρής επιστρέφουν με νέο κύκλο 10 επεισοδίων μεγαλύτερης διάρκειας.

Το θρυλικό ζευγάρι πρωταγωνιστεί σε χιουμοριστικές ιστορίες, εμπνευσμένες από την επιρροή της τεχνολογίας στην καθημερινή ζωή και όχι μόνο, που φέρουν την υπογραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

Σ‘αγαπώ Μ’αγαπάς COSMOTE YOUTUBE

Οι φίλοι της σειράς μπορούν κάνοντας εγγραφή στο YouTube κανάλι της COSMOTE να απολαμβάνουν πρώτοι, κάθε Πέμπτη πρωί ένα νέο επεισόδιο!

Διαβάστε επίσης: Οι «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν το… διαδικτυακό ντεμπούτο τους και οι fans τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό! (video)

Επιπλέον, όσοι θέλουν να ξαναδούν τον πρώτο κύκλο του «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς», μπορούν να παρακολουθούν στο IGTV κανάλι της COSMOTE ένα web επεισόδιο κάθε μέρα, μέχρι και την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου.

Δείτε το trailer της νέας σεζόν:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This