Άγριες κόντρες στην κουζίνα του «MasterChef», με επίκεντρο τη «χρυσή κάρτα» της Κατερίνας (video)

Must Read

Με το που ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία και αναδείχθηκαν οι τρεις παίκτες που επρόκειτο να κοντραριστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι (ο Γιώργος, η Φωτεινή και ο Γατόπουλος), ξέσπασε άγρια κόντρα εντός της κουζίνας του μαγειρικού διαγωνισμού, με την Κατερίνα να συγκρούεται λεκτικά με τον Γιώργο, με αφορμή τη χρυσή κάρτα ασυλίας που έχει στην κατοχή της.

Η Κατερίνα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση των κριτών, ανέφερε πως «Θα χρησιμοποιούσα την κάρτα, αν δεν ήταν η Φωτεινή και το Γατόπουλο εκεί. Και θα εξηγήσω ακριβώς τον λόγο. Πρώτον, γιατί θεωρώ πώς είναι ανέντιμο να μπει η Φωτεινή σε αυτή τη θέση, γιατί είναι η πιο αδύναμη και το ξέρουν όλοι στην ομάδα. Και, δεύτερον, γιατί το Γατόπουλο έχει κόψει το δάχτυλό του. Και ναι, θέλω να γυρίσει και η Φωτεινή και το Γατόπουλο στο σπίτι και το δηλώνω δημόσια. Γι’ αυτόν τον λόγο, λοιπόν, αν υπήρχε περίπτωση να τη σπάσω αυτή την κάρτα, θα την έσπαζα και θα έδινα τη μισή στο Γατόπουλο και την άλλη μισή στη Φωτεινή. Στην παρούσα φάση δε θα έσωζα τον εαυτό μου. Αν ήταν μόνο η Φωτεινή, θα έσωζα τη Φωτεινή. Ή το Γατόπουλο. Θεωρώ πώς ο Ηλίας θα έπρεπε να είναι μαζί με τον Γιώργο. Λοιπόν, το θεωρώ ανέντιμο όλο αυτό. Καλή η μαγειρική, καλό το παιχνίδι, αλλά είναι καλύτερο να έχεις ψυχή. Και άμα δεν την έχεις… εγώ προσωπικά λυπάμαι!»

MasterChef 4

Όσο μιλούσε η Κατερίνα, ο Γιώργος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τα όσα άκουγε, γελώντας ειρωνικά. Τον λόγο, κατόπιν, πήρε ο Ιωάννης, ο οποίος ανέφερε: «Εγώ θεωρώ ότι, εφόσον είναι έντιμη και έχει και ψυχή, να δώσει την κάρτα σε κάποιον που δε θέλει να διαγωνιστεί».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος, μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής, ανέφερε: «Το να λες κάποιον ανέντιμο, είναι πάρα πολύ βαριά κουβέντα. Θεωρώ ότι το να χαρακτηρίζεις έτσι έναν άνθρωπο, μπροστά σε τόσα εκατομμύρια ανθρώπους που σε βλέπουν στην τηλεόραση, είναι κάτι πολύ κακό. Το βγάζεις από μέσα σου, μόνο εάν είσαι κακός άνθρωπος. Είναι μία κοπέλα που μας φέρνει το θυμιατήρι στο σπίτι, για να θυμιάσει και, με την κακή την ψυχή της, προσπαθεί να κάνει κάτι, το οποίο δεν την αντιπροσωπεύει. Αλλά τι περιμένεις από μία κοπέλα 36 χρονών, που γράφει στο χέρι της “μολών λαβέ”, ότι θα πάει “με το Σταυρό στο χέρι”; Όχι. Τότε το θυμιατό τι το θέλει; Να θυμιάσει το σπίτι; Για να φύγουν τα κακά πνεύματα; Αυτή πρέπει να φύγει και το κακό της πνεύμα

Διαβάστε επίσης: Η Έλενα Χριστοπούλου αποκτά νέα εκπομπή στον Σκάι μετά το τέλος του «My Style Rocks»

Και ολοκλήρωσε, λέγοντας: «Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι πάρα πολύ δίκαιος, έχω μάθει να είμαι ηθικός και να έχω τιμή. Αυτό το έχω μάθει πάρα πολύ καλά, γιατί μεγάλωσα με δυο αξιολάτρευτους ανθρώπους, τον παππού μου και τη γιαγιά μου, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δε θα περίμεναν να ακούσουν αυτή τη λέξη από μία… κομμώτρια

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This