Τρίτη 15/6/2021

Σαμπάνιες άνοιξαν στον ΣΚΑΪ: Ακόμα και ο κορωνοϊός «δουλεύει» για το θλιβερό… Big Brother (video)

Μπορεί οι επιχειρήσεις να κλείνουν, οι νεκροί να αυξάνονται δραματικά και ο κορωνοϊός να είναι η «πανούκλα» του 21ου αιώνα, όμως για κάποιους (δυστυχώς) η επέλαση της πανδημίας –για να το πούμε ευγενικά- τους βοηθάει!

Σε λίγες ώρες από τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Χάρης Βαρθακούρης θα ανοίξει τις κάμερες στο πιο αμφιλεγόμενο ριάλιτι όλων των εποχών, το οποίο έρχεται σε μία εποχή όπου η μοναδική διασκέδαση για τις -πολλές- επόμενες ημέρες, θα είναι η τηλεόραση.

Είναι λοιπόν λογικό (όσο και θλιβερό) η διοίκηση του καναλιού στο Νέο Φάληρο να «τρίβει τα χέρια της», εφόσον μια μεγάλη μερίδα τηλεθεατών θα επιλέξει την… κλειδαρότρυπα ελπίζοντας ότι στην μάχη του ανταγωνισμού και της έκπτωσης των αξιών, θα πρωταγωνιστήσουν «ακραίες καταστάσεις».

Οι 16 παίκτες, άγνωστοι μεταξύ τους, θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ αρκεί να αντέξουν στις 56 κάμερες που θα καταγράψουν κάθε κίνησή τους για 23 από τις 24 ώρες της μέρας και για 15 ολόκληρες εβδομάδες.

Κάθε εβδομάδα, θα ανατίθεται στους… έγκλειστους μια αποστολή, με σκοπό να διασφαλίσουν πολυτελή διαβίωση.

Σε περίπτωση που οι παίκτες αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα, ενώ οι συγκάτοικοί τους θα καλούνται να επιλέξουν, μέσω ψηφοφορίας, τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η οριστική απόφαση για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι του Big Brother παίρνεται αποκλειστικά από το τηλεοπτικό κοινό και έτσι κάθε Κυριακή ένας παίκτης θα αποχωρεί σε απευθείας μετάδοση.


Να πούμε ότι οι αιτήσεις για συμμετοχή στο ριάλιτι σε λίγες μόνο ημέρες ξεπέρασαν τις 10.000 ενώ είναι άγνωστος προς το παρόν ο τελικός αριθμός αιτήσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ