Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε «Καλημέρα Ελλάδα» από το σπίτι του λόγω κορωνοϊού (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Δευτέρας είπε «Καλημέρα Ελλάδα» από το σπίτι του δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα, που θα πρέπει να ακολουθήσουν όλοι όσοι δεν είναι απαραίτητο να δηλώνουν φυσική παρουσία στις δουλειές τους.

Ο Νίκος Ρογκάκος ήταν αυτός που καλημέρισε τους τηλεθεατές από το στούντιο, ενώ στη γιγαντοοθόνη δίπλα του ο Παπαδάκης κρατούσε χαμογελώντας την επιγραφή: Μένουμε Σπίτι.

«Για προληπτικούς λόγους θα μείνουμε σπίτι, θα μείνετε σπίτι, αλλά θα τα καταφέρουμε και θα ξεπεράσουμε το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα. Δεν είναι ανάγκη να αποδείξουμε ο ένας στον άλλον ποιος είναι ο πιο έξυπνος. Γιατί στην προσπάθεια να αποδείξουν οι άλλοι ότι είναι πιο έξυπνοι από εμάς αποδεικνύονται βλάκες. Και βγαίνουν στους δρόμους και τις παραλίες. Και κάνουν κακό στους εαυτούς τους, στους πατεράδες, στις μανάδες, στους παππούδες, στις γιαγιάδες, στα μικρά παιδιά… Πάνω απ’ όλα ψυχραιμία!» συνέστησε ο δημοσιογράφος. Ο ίδιος, όπως πληροφορηθήκαμε, θα συμμετέχει στο «Καλημέρα Ελλάδα» από το σπίτι του τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

«Σύμμαχος» η τεχνολογία

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας γίνονται πλέον, όπως είδαμε ήδη από χθες, και οι συνεντεύξεις των καλεσμένων στις τηλεοπτικές εκπομπές, είτε πρόκειται για πολιτικούς είτε πρόκειται για γιατρούς που μιλούν για το μείζον θέμα των ημερών: την πανδημία και τα μύρια κακά που φέρνει μαζί της.

Δείτε επίσης: Μέτρα για την ενίσχυση του Τύπου προτείνει η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ