Προσωρινή αυλαία για το «My Style Rocks» – Ψαλίδι στα επεισόδια του «MasterChef»

Must Read

Το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» έχει ήδη διακόψει τα γυρίσματά του από την προηγούμενη εβδομάδα και το stock των μονταρισμένων επεισοδίων εξαντλήθηκε.

Οι ιθύνοντες του Σκάι επέλεξαν να ρίξουν προσωρινά αυλαία στο reality μόδας αυτή την Παρασκευή 20 Μαρτίου. Το κενό θα καλύψουν από την προσεχή κιόλας Δευτέρα η τουρκική σειρά «Φτερωτός θεός», που επιστρέφει με καινούργια επεισόδια, καθώς και επαναλήψεις των τηλεπαιχνιδιών «Guess my age» με τον Γιώργο Λιάγκα και «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σίριαλ «Φτερωτός θεός» με πρωταγωνιστή τον Τζαν Γιαμάν είχε διακοπεί από τον Σκάι στις αρχές της φετινής χρονιάς προκειμένου να ξεκινήσει το «My Style Rocks». Τώρα λοιπόν θα συμβεί το αντίθετο.

Ούτε το «MasterChef» όμως θα βγει αλώβητο από τη… λαίλαπα του κορωνοϊού. Τα περιοριστικά μέτρα και η προστασία των εργαζομένων οδήγησαν το Star στην απόφαση να… ψαλιδίσει το reality μαγειρικής. Συγκεκριμένα η προβολή του θα περιοριστεί σε τρία αντί για πέντε επεισόδια την εβδομάδα. «Η παραγωγή της εκπομπής έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά τα γυρίσματα, για την προστασία τόσο των διαγωνιζομένων, όσο και των εργαζομένων στο πλατό αλλά και στο σπίτι του “MasterChef 4”. H μείωση της εβδομαδιαίας προβολής επεισοδίων έχει να κάνει αποκλειστικά με τον περιορισμό των μετακινήσεων και την προστασία των εργαζομένων» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι, στην οποία σημειώνεται επίσης: «Τα επεισόδια του “MasterChef 4”, που παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες από το Star, έχουν γυριστεί αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, πριν από την παγκόσμια διασπορά του Covid-19, και σε κάθε περίπτωση πολύ πριν από την επιβολή των περιοριστικών μέτρων στη χώρα μας».

Δείτε επίσης: Ο κορωνοϊός παγώνει το «Κόκκινο ποτάμι»! Σε επανάληψη από την αρχή η πετυχημένη σειρά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This