Παρασκευή 18/6/2021

Ο Γιώργος Τράγκας καταγγέλλει ότι δάκτυλος του Μαξίμου τον πέταξε έξω από τα «Παραπολιτικά 90.1»

Άρον άρον «ξηλώθηκε» από τα «Παραπολιτικά 90.1» ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, με την ανακοίνωση του σταθμού να αναφέρει ότι η συνεργασία του με τον δημοσιογράφο έληξε, σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε ανακοινώσει την διακοπή του συμβολαίου του η οποία ήταν συμφωνημένη για τις 29 Μαΐου, με τον ίδιο τελικά να μαζεύει τα ιμάτια του μια ώρα αρχύτερα, αφού η σφοδρή κριτική που ασκούσε στην κυβέρνηση της ΝΔ, και ιδίως τον Κυριάκο Μητσοτάκη δυσαρεστούσε πολύ έντονα.

«Με εντολή της εκτελεστικής εξουσίας, για μια ακόμη φορά, διακόπτεται βιαίως ένα συμβόλαιο μου πριν τελειώσει. Μετά από τέσσερα χρόνια διακόπτω τις εκπομπές μου στα “Παραπολιτικά FM” την Παρασκευή 29 Μαΐου» είχε δηλώσει ο δημοσιογράφος όταν του ανακοινώθηκε η διακοπή συμβολαίου του.

«Εκτιμούν και πιστεύουν κάποιοι στο Μαξίμου ότι δεν πρέπει να ακούγεται η φωνή μου ή τουλάχιστον να παρεμποδιστεί και γι’ αυτό πίεσαν αφόρητα. Δεν έχουν καταλάβει ότι η δική μου φωνή είναι ήδη σε κάθε σπίτι, έχει ριζώσει. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων παράγει και αναπαράγει τη φωνή μου και θα το αντιληφθούν ευρύτερα μετά τις 29 Μαΐου, γιατί λίγο-πολύ όλοι καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί, τι συμβαίνει και που το πάνε», σχολίασε στον ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιώργος Τράγκας, ενώ μάλιστα είχε διευκρινίσει ότι η διακοπή του συμβολαίου έγινε χωρίς αποζημίωση: «Θα είμαι κοντά σας εδώ στα “Παραπολιτικά FM” έως τις 29 Μαΐου, η διακοπή του συμβολαίου μου έγινε με κοινή συμφωνία και αζημίως.»

«Λόγω πολύχρονης εμπειρίας στο Ελληνικό ραδιόφωνο, αντιλαμβάνομαι πάντοτε άμεσα πότε μια ιδιοκτησία, προκειμένου να συντηρηθεί και να επιβιώσει, αποδέχεται τους εκβιασμούς και τις αφόρητες πιέσεις της εκτελεστικής εξουσίας» άφηνε να εννοηθεί για τις σχέσεις της ιδιοκτησίας του σταθμού με το Μέγαρο Μαξίμου.

«Ο κος Μητσοτάκης δεν θέλει να ακούγομαι το πρωί, όχι μόνο στα “Παραπολιτικά”, αν είναι δυνατόν, από πουθενά. Αυτό όμως θα το δούμε» δήλωσε ο Γιώργος Τράγκας αφήνοντας υπονοούμενα ότι σύντομα θα τον δούμε σε νέο δημοσιογραφικό μέσο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ