«Unisex» o νέος κύκλος του «Next Top Model»! Στη «μάχη» άντρες και γυναίκες (video)

Must Read

«Greece’s Next Top Model 3» με κορίτσια και αγόρια! «Unisex» θα είναι ο νέος κύκλος του reality μόδας του Star.

Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα και σε αυτό μας περίμενε η έκπληξη: και μοντέλα γένους αρσενικού μπορούν να πάρουν μέρος, ενώ το σύνθημα κατά την προβολή του διαφημιστικού έχει επίσης αλλάξει για τα δεδομένα:

«Μπορεί τα κορίτσια να κυριαρχούν, αλλά έρχονται τα αγόρια να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους» αναφέρει χαρακτηριστικά. Εκτενής αναφορά γίνεται και στον επίσημο λογαριασμό του reality στο Ιnstagram. «Ο 3ος κύκλος του “GNTM” επιστρέφει στο Star για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του μόντελινγκ. Τα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;» λέει η διαδικτυακή ανακοίνωση για την επιστροφή του «GNTM».

Οι οντισιόν θα γίνονται πλέον με ειδικά μέτρα προστασίας, δίχως συνωστισμό και ατελείωτες ουρές. Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται και πάλι από τη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Aγγελο Μπράτη, ενώ αναζητείται ακόμη ένα πρόσωπο, καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχώρησε από το πρότζεκτ, ακολουθώντας τη φίλη της Eλενα Χριστοπούλου στον Σκάι.

Για τη θέση που είχε η Ηλιάνα έχουν ακουστεί τα ονόματα της Ροζάνας Γεωργίου και της Δούκισσας Νομικού, αλλά για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Το σίγουρο είναι πως τα μοντέλα θα χρειαστούν και νέα coach, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την πιθανή διάδοχο της Χριστοπούλου. Μήπως φέρουν άντρα coach, τώρα που θα είναι και αγόρια;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This