Ολόκληρος ο αφορισμός Μητσοτάκη, Κεραμέως & Χαρδαλιά από Αμβρόσιο (video)

Must Read

Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος εκφώνησε τις φοβερές κατάρες του αφορισμού μπροστά στην εικόνα της Παναγίας.

  • Παναγιώτης Λιάκος

Όπως έχει ήδη αναφέρει το newsbreak.gr στο link εδώ, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, από το βήμα του Ιερού Ναού της Φανερωμένης στο Αίγιο «διάβασε αφορισμό, στον οποίο συμπεριέλαβε και τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Νίκο Χαρδαλιά.

Όλα ξεκίνησαν από τη δήλωση της υπουργού Παιδείας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η οποία είπε πως οι επιστήμονες έχουν καταλήξει πως ο κορωνοϊός μεταδίδεται με το σάλιο. Αυτά τα λόγια προκάλεσαν την οργή του Αμβρόσιου που απείλησε πως θα την αφορίσει ως το Σάββατο αν δεν ανακαλέσει, καθώς με τα λόγια της είπε πως προσβάλει την Θεία Κοινωνία».

Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος διάβασε τον αφορισμό μπροστά στην εικόνα της Παναγίας και το video βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This