Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Η απάντηση Σταϊκούρα για τους πλειστηριασμούς και τις διαταγές πληρωμής σε περιοχές που «πνίγηκαν» από τον Ιανό

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας απάντησε σε ερώτηση στη Βουλή αναφορικά με τις εικόνες ντροπής στην Καρδίτσα που «πνίγηκε» στη λάσπη μετά το ακραίο καιρικό φαινόμενο του Ιανού.

Η είδηση ότι δικαστικοί επιμελητές κυνηγούν τους κατοίκους για να επιδώσουν διαταγές πληρωμής, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις. Κατά την διάρκεια των ανακοινώσεων του υπουργού Οικονομικών στη Βουλή για αναστολές πλειστηριασμών και προθεσμιών πληρωμής, ρωτήθηκε από τον Ανδρέα Λοβέρδο να τοποθετηθεί για το παράλογο κυνηγητό στους πληγέντες.

«Αν έχουν συμβεί είναι άκυρες. Δεν έχουν καμία ισχύ. Το ίδιο πρόβλημα εντοπίσαμε και με ειδοποιητήρια ΕΝΦΙΑ τα οποία εστάλησαν το Σαββατοκύριακο. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο η κυβέρνηση σπεύδει να νομοθετήσει με τη διαδικασία του επείγοντος» απάντησε ο κ. Σταϊκούρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]