Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Καλλιστεία… φοροδιαφυγής στη Βαρυμπόμπη – Είχαν 250.000 ευρώ σε σακούλα! (video)

Ούτε μία ούτε δύο αλλά 150 φορολογικές παραβάσεις διαπίστωσαν ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν σε εκδήλωση με «καλλιστεία», σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο των ελεγκτών, αρχικά διαπίστωσε ότι δεν κοβόταν καμία απόδειξη για την είσοδο στο χώρο με το αντίτιμο να φτάνει τα 500 ευρώ το άτομο.

Επιπλέον, εντοπίστηκε σε σακούλα, το χρηματικό ποσό 250.000 ευρώ .

Τέλος, ο έλεγχος έδειξε ότι δεν είχε κοπεί απόδειξη ούτε για τις προμήθειες της εκδήλωσης.

Οι ελεγκτές παρέπεμψαν για τα περαιτέρω τους υπεύθυνους.

«Σε κάποιους δεν αρέσει να προωθούμε πολιτισμό»

Την δική του εκδοχή για τη φοροδιαφυγή έδωσε ο διοργανωτής των καλλιστείων, Γιώργος Κούβαρης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Κυριακάτικης εφημερίδας.

Ο διοργανωτής των καλλιστείων υποστήριξε ότι «αποφασίσαμε να μην πάρουμε χρήματα από τους καθήμενους και είχαμε βάλει εισιτήριο 50 ευρώ για τους όρθιους. Κάποια στιγμή πέρασαν τέσσερα-πέντε άτομα και δεν κόπηκε η απόδειξη. Τότε θεώρησε αυθαίρετα ο ελεγκτής να πει ότι πέρασαν 63 άτομα χωρίς απόδειξη και μας έβαλαν πρόστιμο 250 ευρώ στο άτομο».

Ο ίδιος απέδωσε τις αναφορές για 150 φορολογικές παραβάσεις και μεγάλη ποσότητα χρημάτων που βρέθηκε σε σακούλα «σε κάποιους που δεν άρεσε ότι προωθούμε πολιτισμό με τα καλλιστεία. Γιατί εμάς μας ενδιαφέρει εκτός από την ομορφιά να προωθήσουμε την κουλτούρα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ