MyΘέρμανση: Αλαλούμ και καθυστερήσεις με την πλατφόρμα για το επίδομα

Η τιμή του πετρελαίου παραμένει στα ύψη!

Must Read

Άνω-κάτω με την πλατφόρμα MyΘέρμανση, την οποία αναμένουν τα νοικοκυριά πώς και πώς να ανοίξει, ώστε να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για να λάβουν το επίδομα θέρμανσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά την αναμπουμπούλα, το θέμα που έχει προκύψει αναμένεται να λυθεί μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. 

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, η πλατφόρμα θα άνοιγε αύριο Τετάρτη 10/11, αλλά, αυτό δεν θα συμβεί. Το άνοιγμα θα καθυστερήσει, και ο χρονικός του ορίζοντας θα είναι η ερχόμενη εβδομάδα, καθώς δεν έχει κατατεθεί ακόμα η τροπολογία στη Βουλή, με την διεύρυνση των δικαιούχων.

Έτσι, μετά την αύξηση των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων, θα αυξηθεί και το όριο για την επιδότηση των αγορών πέλετ και ξύλων, ούτως ώστε να λάβουν το επίδομα περισσότεροι κάτοικοι ορεινών οικισμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση δεν βοηθούν σε τίποτα τα ελληνικά νοικοκυριά, καθώς οι τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης παραμένουν στα ύψη.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι από ευρωπαϊκό φαινόμενο, οι προαναφερθείσες ανατιμήσεις τείνουν να μετατραπούν σε… ελληνικό, με τα επιδόματα της κυβέρνησης να μην φτάνουν ούτε για… ζήτω!

Τα πρώτα ποσά του επιδόματος θα καταβληθούν στις 10 Δεκεμβρίου στους πάνω από 700.000 περυσινούς δικαιούχους ως προκαταβολή με βάση τα περσινά ποσά που εισέπραξαν, ενώ στόχος είναι έως το τέλος του έτους να έχουν λάβει το επίδομα που δικαιούνται τόσο οι παλιοί όσο και όσοι υποβάλλουν φέτος για πρώτη φορά αίτηση.

Διαβάστε ακόμα:

Επίδομα θέρμανσης: Πότε θα καταβληθεί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This