Ανατροπή στο έκτακτο επίδομα Πάσχα: Παίρνουν πίσω τα 300 ευρώ! Αλλάζουν και οι δικαιούχοι

Εκτός μένουν οι μακροχρόνια άνεργοι

Must Read

Δώρο Πάσχα με τη μορφή έκτακτου επιδόματος για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πρωτοφανούς ακρίβειας ετοιμάζεται να δώσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αν και πέρα από τις εξαγγελίες δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Τα ποσά που θα δοθούν ωστόσο δεν καλύπτουν ούτε έναν λογαριασμό ρεύματος!

Αυτές είναι οι ανατροπές

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτυπο «Δώρο Πάσχα 2022» αναμένεται να δοθεί ως έκτακτο επίδομα μέσα στον Απρίλιο. Τα νέα δεδομένα αναφέρουν ότι μία ακόμα κατηγορία εντάσσεται στους δικαιούχους. Αυτή είναι η κατηγορία των έγγαμων με παιδιά αλλά και οι μονογονεϊκές οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα.

Οι ανακοινώσεις πιθανολογείται ότι θα γίνουν την προσεχή Τετάρτη 16 Μαρτίου. Παρά τις αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για αυξημένο ποσό κατά 50 ευρώ -δηλαδή συνολικά 300 ευρώ- σε σχέση με το κοινωνικό μέρισμα των Χριστουγέννων, τα τελευταία δεδομένα δείχνουν πως θα δοθούν 250 ευρώ σε 4 κατηγορίες.

Οι δικαιούχοι

Ποιοι δεν θα το λάβουν

Όπως φαίνεται, δεν θα πάρουν επίδομα οι μακροχρόνια άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι και οι μη επιδοτούμενοι άνεργοι. Τα 250 ευρώ αναμένεται να δοθούν λίγο πριν το Πάσχα. Υπενθυμίζεται ότι το Πάσχα φέτος πέφτει στις 24 Απριλίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This