«Fuel Pass 2»: Άγνωστο πότε ανοίγει η πλατφόρμα αλλά… έρχεται στα τέλη Ιουλίου!

Η επιδότηση δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ

Must Read

Ψηφίστηκε από τη Βουλή η διάταξη για το «Fuel Pass 2», η οποία προβλέπει τη χορήγηση του επιδόματος στα καύσιμα από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο.

Η διάταξη δεν αναφέρει τον χρόνο που θα τεθεί σε λειτουργία η σχετική πλατφόρμα, ωστόσο πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν πως αυτό θα συμβεί στο τέλος Ιουλίου, δηλαδή με καθυστέρηση σχεδόν ενός μήνα. Τα ποσά ενίσχυσης ξεκινούν από τα 40 ευρώ για ολόκληρο το τρίμηνο και να φτάνουν τα 100.

Κριτήρια για το ύψος της επιδότησης είναι αν το όχημα είναι Ι.Χ. ή μοτοσικλέτα, ο τόπος διαμονής του ιδιοκτήτη (ηπειρωτική Ελλάδα ή νησιά), αλλά και το αν θα επιλέξει να λάβει το ποσό απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω της άυλης ψηφιακής κάρτας για να λάβει το επιπλέον μπόνους των 15 ευρώ για όλο το τρίμηνο.

Η διαδικασία θα είναι ίδια με το «Fuel Pass 1», δηλαδή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας οι δικαιούχοι αιτούνται την έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας στην οποία πιστώνεται το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης. Η είσοδος του δικαιούχου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω gov.gr πραγματοποιείται με τους κωδικούς TAXISnet. Μετά την είσοδό του στην εφαρμογή ο αιτών συμπληρώνει και επικαιροποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας του, και αιτείται την έκδοση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και την πίστωση του σχετικού ποσού σε αυτήν.

Διαβάστε ακόμα:

Fuel Pass 2: Ποιοι θα λάβουν διπλό επίδομα βενζίνης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This