Προκαλεί πάλι το πανελλήνιο ο Στουρνάρας!

Αντί να δώσει εξηγήσεις για το σκάνδαλο Πάτση και την ασυδοσία των τραπεζιτών, πήγε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη!

Must Read

Έκπληκτη η κοινωνία αναρωτιέται πως ένας κυβερνητικός βουλευτής ο οποίος μάλιστα είχε δηλώσει επίσημα αδυναμία πληρωμών ως προς τα χρέη του στα ασφαλιστικά ταμεία αλλά ακόμα και στα ενοίκια που όφειλε, κατάφερε να πάρει κάποια εκατομμύρια από συστημική τράπεζα, προκειμένου να αγοράσει δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων σε εξευτελιστική τιμή.

Μάταια όμως τα βλέμματα είχαν στραφεί στον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να λάβουν κάποια εξήγηση. Ο κεντρικός τραπεζίτης και υποτιθέμενος ελεγκτής των ασύδοτων τραπεζών, βουλευτών και μπαταχτσήδων επιχειρηματιών, Αντί να λογοδοτήσει για τα αίσχη που ματώνουν τόσο την εθνική οικονομία όσο και την κοινωνία, θεώρησε σκόπιμο να κάνει εκδρομή στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, για να συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του, γνωστό αχυράνθρωπο του Ερντογάν, Σαχάπ Καπτσίογλου!

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως αποκάλυψε και η εφημερίδα Δημοκρατία, στην αυλή του Ερντογάν είχε βρεθεί και ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης, αγκαλιά με την Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες…

Ο κύριος Γιάννης Στουρνάρας ο οποίος συνεχίζει να απολαμβάνει της πρωτοφανούς προστασίας και ασυλίας τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τα συστημικά ΜΜΕ, έκανε μάλιστα και παρέμβαση κατά την επίσκεψη του στην Κωσταντινούπολη. Όχι, δεν μίλησε ούτε για τα θαλασσοδάνεια, ούτε για τις καταγγελίες Σταϊκούρα περί εξωθεσμικής πίεσης για να εισαχθεί τροπολογία που θα αφόπλιζε την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς.

Ο Γιάννης Στουρνάρας αναφέρθηκε στο «μεγάλο ζήτημα» της ψηφιακής χρηματαγοράς και τονίσει το πόσο «χαρούμενος είναι» από την πρόσκληση και την φιλοξενία του Τούρκου ομολόγου του…

Πάλι καλά που δεν πήγε και για ποδήλατο. Αν και ο ίδιος προτιμά το κολύμπι με τα βατραχοπέδιλα…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This