Δεν πήγε καλά η συνάντηση του Σταϊκούρα με τους τραπεζίτες

Έφυγαν χωρίς να κάνουν ούτε μια δήλωση...

Must Read

Μιας και οι εκλογές πλησιάζουν και οι πλειστηριασμοί που αυξάνονται αποτελούν μια από τις σοβαρές προεκτάσεις των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας είπε να κάνει μια συνάντηση με τους τραπεζίτες.

Το θέμα της συνάντησης ήταν κυρίως η υποστήριξη των ενήμερων δανειοληπτών από τις τράπεζες, τις οποίες έχει ανακεφαλαιοποιήσει τρεις φορές ο λαός μας! Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε από τις διοικήσεις των τραπεζών να αυξήσουν ταχύτητα στον εξωδικαστικό μηχανισμό και να επανεξετάσουν την τιμολογιακή τους πολιτική.

Όπως άλλωστε δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο Σταϊκούρας «υπάρχει ζήτημα πιστωτικής επέκτασης, υπάρχει ζήτημα λειτουργίας του εξωδικαστικού μηχανισμού, υπάρχει ζήτημα διμερών ρυθμίσεων, υπάρχει ζήτημα τιμολογιακής πολιτικής στις καταθέσεις, υπάρχει ζήτημα τιμολογιακής πολιτικής στις προμήθειες και υπάρχει και το ζήτημα της αύξησης του κόστους δανεισμού των πολιτών υφιστάμενων και νέων, όλα αυτά συζητούνται με το χρηματοπιστωτικό σύστημα στη βάση αυτών που επιτρέπονται από τους ευρωπαϊκούς κανόνες και αυτών που ρεαλιστικά μπορούμε να υλοποιήσουμε με δεδομένο των υφιστάμενο ή προσδοκώμενο δημοσιονομικό χώρο».

Πάντως η συνάντηση δεν πρέπει να πήγε και πολύ καλά, καθώς οι τραπεζίτες αμέσως μετά το τέλος της, αρνήθηκαν να προβούν στην οποιαδήποτε δήλωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Απόλυτος κυρίαρχος με ποσοστά… δικτάτορα!

Η Δύση τις ονόμασε εκλογές-παρωδία, όπου ένας «αδύναμος, ανασφαλής Πούτιν» επιθυμεί τα τεράστια ποσοστά αποδοχής, αλλά κυνικά φροντίζει να...

More Articles Like This