Επίδομα 1.000 ευρώ: Αυτοί οι άνεργοι πληρώνονται

Ποιοι δικαιούχοι είναι στην αναμονή

Must Read

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι χιλιάδες άνεργοι που συμμετείχαν σε προγράμματα της ΔΥΠΑ για ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες, καθώς η πληρωμή του επιδόματος των 1.000 ευρώ δεν έχει ολοκληρωθεί, και έτσι πολλοί δεν εισέπραξαν ακόμα για το οικονομικό βοήθημα. 

Αρκετοί άνεργοι έχουν δει ήδη στο λογαριασμό τους το επίδομα, όμως, χιλιάδες είναι και αυτοί που βρίσκονται στην αναμονή. Πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα ολοκληρωθούν οι πληρωμές, καθώς η ΔΥΠΑ ολοκληρώνει τους ελέγχους των δικαιολογητικών των συμμετεχόντων. Ωστόσο, όπως φαίνεται ο προγραμματισμός της ΔΥΠΑ για τις πληρωμές έχει πάει πίσω. Η τελευταία ενημέρωση ανέφερε πως η πληρωμή θα ολοκληρώνονταν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. Ωστόσο, δεν έγινε πραγματικότητα. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης, κάθε ωφελούμενος που συμμετείχε στα «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες», δικαιούται να λάβει εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο ανέρχεται σε 5 ευρώ/ώρα κατάρτισης, μη συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστικών εισφορών.

Το σημείο-«κλειδί»για να λάβετε το επίδομα 

Προσοχή. Υπάρχει ένας όρος του προγράμματος, τον οποίο αν δεν ακολουθήσετε, δεν θα λάβετε το επίδομα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να έχete συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο της ΔΥΠΑ, αλλιώς η πληρωμή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This