Market Pass: Τελευταία προγραμματισμένη πληρωμή σήμερα – Έρχεται παράταση του μέτρου

Must Read

Σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουλίου αναμένεται να πληρωθεί η τελευταία προγραμματισμένη δόση του Market Pass, για τους πολίτες που έχουν επιλέξει κατάθεση σε άυλη κάρτα. Το μέτρο αναμένεται να παραταθεί για ακόμη έξι μήνες.

Το εκπτωτικό κουπόνι ενισχύσεων για αγορές σε super market θα συνεχίσει να χορηγείται σε όσους ήταν ήδη δικαιούχοι χωρίς μάλιστα να απαιτηθεί νέος γύρος υποβολής των σχετικών αιτήσεων. Υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο να ανοίξει εκ νέου η πλατφόρμα για να υποβάλλουν αιτήσεις και εκείνοι που δεν έλαβαν στον προηγούμενο κύκλο το market pass.

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος θα είναι 100 εκατ. τον μήνα, ενώ η μηνιαία επιδότηση θα παραμείνει σταθερή από 22 έως 100 ευρώ, ενώ αφορά περίπου 8,5 εκατ. πολίτες. Στη συνέχεια, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές το μέτρο θα επανεξεταστεί και σε συνάρτηση με την πορεία της ακρίβειας και των δημοσιονομικών περιθωρίων δεν αποκλείεται να επεκταθεί και έως το τέλος του έτους.

Σημειώνεται ότι για να λάβει κάποιος το πλήρες ποσό του Market Pass θα πρέπει να επιλέξει την κατάθεση σε ψηφιακή άυλη κάρτα, η οποία εξαργυρώνεται σε POS (σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, γαλακτοπωλεία, φούρνοι, ιχθυοπωλεία, λαϊκές).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This