Έρχεται τσουνάμι πλειστηριασμών!

Η Εφορία βγάζει στο σφυρί τον Νοέμβριο κατοικίες, επαγγελματικά κτίρια, καταστήματα, οικόπεδα, μέχρι και αγροτεμάχια

Must Read

Στο ηλεκτρονικό σφυρί της Εφορίας αναμένεται να βγουν τον Νοέμβριο κατοικίες, αποθήκες, επαγγελματικά κτίρια, καταστήματα, οικόπεδα, μέχρι και αγροτεμάχια, καθώς οι ιδιοκτήτες τους έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό της χώρας.

Με χρέη στην Εφορία εμφανίζονται 3.984.904 φυσικά και νομικά πρόσωπα, εκ των οποίων τα 1.463.635 έχουν βρεθεί αντιμέτωπα με αναγκαστικά μέτρα, ενώ 2.005.499 φορολογούμενοι απειλούνται με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Σημειώνεται πως η Εφορία μπορεί να εκκινήσει διαδικασίες πλειστηριασμών και κατασχέσεων προς όσους οφειλέτες χρωστούν στο Δημόσιο πάνω από 500 ευρώ και δεν έχουν υπαχθεί σε κάποια ρύθμιση.

Στη λίστα με τους πλειστηριασμούς που έχουν δρομολογηθεί από τον επόμενο μήνα και έπειτα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων:

• Αγροτεμάχιο με βιομηχανική εγκατάσταση συνολικής έκτασης 25.460 τ.μ. στην περιοχή Καναπίτσα στην Αλίαρτο Βοιωτίας με τιμή πρώτης προσφοράς 7.000.000 ευρώ. Ο πλειστηριασμός θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου.
• Αγροτεμάχιο έκτασης 5.750,00 τ.μ. στην περιοχή του Δήμου Σερβίων στο Βελβεντό Κοζάνης με τιμή πρώτης προσφοράς 220.000 ευρώ. Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 22 Νοεμβρίου.
• Οικόπεδο με οικοδομή 446 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στον Δήμο Αχαρνών, με τιμή πρώτης προσφοράς 200.000 ευρώ . Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για την 1η Νοεμβρίου.
• Διαμέρισμα 102,5 τμ. στο Μαρκόπουλο Αττικής με τιμή πρώτης προσφοράς 125.000 ευρώ. Ο πλειστηριασμός αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου.
• Διαμέρισμα 76 τμ. στα Σεπόλια Αττικής, με τιμή πρώτης προσφοράς 110.000 ευρώ. Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 15 Νοεμβρίου.
• Οικόπεδο με κτίσμα 3.562 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη Λέσβο με τιμή πρώτης προσφοράς 120.000 ευρώ. Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για την 1η Νοεμβρίου.
• Γραφείο 1ου ορόφου 95,41 τμ. στα Σεπόλια στον Δήμο Αθηναίων, με τιμή πρώτης προσφοράς 96.000 ευρώ. Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για την 1η Νοεμβρίου.
• Πάρκινγκ 10 τ.μ. το οποίο βρίσκεται στα Σεπόλια, με τιμή πρώτης προσφοράς 10.000 ευρώ. Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για την 1η Νοεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This