Το αφήγημα της ισχυρής ελληνικής οικονομίας επανέλαβε ο Μητσοτάκης από την HORECA

Ξέχασε να πει για την φτωχοποίηση των πολιτών

Must Read

Την ετήσια έκθεση HORECA στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, τον υφυπουργό Εργασίας, Βασίλη Σπανάκη, και την υφυπουργό Τουρισμού, Έλενα Ράπτη.

Η έκθεση αφορά στους κλάδους της εστίασης, της φιλοξενίας και της τροφοδοσίας. Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στα περίπτερα και ενημερώθηκε από τους εκθέτες για τις εξελίξεις στην αγορά.

Οι πολλές ελληνικές εταιρείες που επενδύουν και αναπτύσσονται αποτελούν «την καλύτερη αντανάκλαση στην πραγματική οικονομία της μεγάλης προόδου, που έχει κάνει η χώρα μας συνολικά τα τελευταία χρόνια» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαναλαμβάνοντας το αφήγημα της κυβέρνησης που δεν περιλαμβάνει την φτωχοποίηση των πολιτών.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δίνεται η ευκαιρία για ακόμη μια χρονιά να επισκεφθώ την μεγαλύτερη κλαδική έκθεση της εστίασης και του τουρισμού, την HORECA. Και αν κρίνω από τον αριθμό των εκθετών, αλλά κυρίως από το κλίμα το οποίο εισέπραξα, πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας μια πολύ καλή τουριστική περίοδο» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This