Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ρίχνει στον Καιάδα Υγεία και Παιδεία

Must Read

Ο οικονομολόγος και Αντιπρόεδρος της Βουλής Βασίλης Βιλιάρδος, έκανε ένα σχόλιο για τις κρατικές δαπάνες της Ελλάδας, σε αντιπαράθεση με αυτές που καταγράφονται στην ΕΕ, διαπιστώνοντας ότι οι τομείς της Υγείας και της Παιδείας λαμβάνουν σαφώς μικρότερη ενίσχυση στη χώρα μας σε σχέση με την ΕΕ, δείγμα της αδιαφορίας που επιδεικνύει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στόχος της άλλωστε, για τον οποίο δουλεύει μεθοδικά όλα αυτά τα χρόνια, είναι η υποβάθμιση-εξαθλίωση και των δύο, ώστε να υπάρξει πλήρης παράδοση της εκπαίδευσης και της υγείας μας στα ιδιωτικά συμφέροντα.

  • Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Βιλιάρδου:

Οι κρατικές δαπάνες μας ως ποσοστό του ΑΕΠ (αν και το ΑΕΠ μας έχει καταρρεύσει) για το δημόσιο και τις οικονομικές υποθέσεις, κυρίως λόγω της εξυπηρέτησης των θηριωδών μας χρεών, είναι υψηλότερες από την ΕΕ – όπως επίσης για την άμυνα και την ασφάλεια του Πολίτη, με την εγκληματικότητα όμως στα ύψη.

Αντίθετα, οι δαπάνες μας για την Υγεία και την Παιδεία είναι πολύ χαμηλότερες από την ΕΕ – δείγμα της κυβερνητικής αδιαφορίας ειδικά όσον αφορά την Παιδεία, χωρίς τη βελτίωση της οποίας (κάτι που απαιτεί σωστή χρηματοδότηση), κανένα κράτος δεν προοδεύει.

πηγή φωτογραφίας: https://twitter.com/ViliardosV

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This