Εγκρίθηκε το master plan του «ΘΕΣγάλα» – Ανάσα για τους παραγωγούς-μέλη του Συνεταιρισμού

Must Read

Νέες προοπτικές ανάπτυξης για τον Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα, αφού εκδόθηκε η υπ. αριθμ. 5/2020 δικαστική απόφαση, με την οποία γίνεται δεκτή η αίτηση του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα και επικυρώνεται η από 24/10/2019 συμφωνία εξυγίανσης μεταξύ του Συνεταιρισμού και των πιστωτών του.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Λάρισας, ενέκρινε το master plan του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, κρίνοντας βιώσιμο το αναπτυξιακό σχέδιο που κατέθεσε ο Συνεταιρισμός, μετά και από συμφωνία με τους πιστωτές του. 

Η θετική αυτή εξέλιξη, επιτρέπει αφενός στο θεσσαλικό Συνεταιρισμό την απρόσκοπτη λειτουργία της παραγωγικής του δραστηριότητας, αφετέρου ικανοποιεί μια μεγάλη μερίδα των πιστωτών του, δίνοντας ανάσα στους παραγωγούς-μέλη του Συνεταιρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα έχει ήδη προχωρήσει σε οργανωτική αναδιάρθρωση, καθώς σύναψε συνεργασία με καταξιωμένα και έμπειρα στελέχη της αγοράς.

Πρόσφατα το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε το νέο στρατηγικό πλάνο, το οποίο βασίστηκε σε ανάλυση της αγοράς και αξιολόγηση των οικονομοτεχνικών στοιχείων του Συνεταιρισμού.

Η νέα στρατηγική του Συνεταιρισμού προβλέπει τρεις βασικούς πυλώνες:

  1. Έμφαση και ανάπτυξη στην πρωτογενή παραγωγική διαδικασία με στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας του προϊόντος,
  2. Σύναψη στρατηγικών συνεργασιών για την ενίσχυση των καναλιών διανομής και
  3. Περαιτέρω βελτιστοποίηση απόδοσης με τον εξορθολογισμό των δαπανών.

Το νέο στρατηγικό σχέδιο εφαρμόζεται ήδη, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματά του να είναι σύντομα ορατά, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: ΕΦΕΤ: Ανάκληση φύλλων για spring rolls επειδή περιέχουν γάλα χωρίς να αναγράφεται στην ετικέτα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This