Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Εγκρίθηκε το master plan του «ΘΕΣγάλα» – Ανάσα για τους παραγωγούς-μέλη του Συνεταιρισμού

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Νέες προοπτικές ανάπτυξης για τον Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα, αφού εκδόθηκε η υπ. αριθμ. 5/2020 δικαστική απόφαση, με την οποία γίνεται δεκτή η αίτηση του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα και επικυρώνεται η από 24/10/2019 συμφωνία εξυγίανσης μεταξύ του Συνεταιρισμού και των πιστωτών του.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Λάρισας, ενέκρινε το master plan του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, κρίνοντας βιώσιμο το αναπτυξιακό σχέδιο που κατέθεσε ο Συνεταιρισμός, μετά και από συμφωνία με τους πιστωτές του. 

Η θετική αυτή εξέλιξη, επιτρέπει αφενός στο θεσσαλικό Συνεταιρισμό την απρόσκοπτη λειτουργία της παραγωγικής του δραστηριότητας, αφετέρου ικανοποιεί μια μεγάλη μερίδα των πιστωτών του, δίνοντας ανάσα στους παραγωγούς-μέλη του Συνεταιρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα έχει ήδη προχωρήσει σε οργανωτική αναδιάρθρωση, καθώς σύναψε συνεργασία με καταξιωμένα και έμπειρα στελέχη της αγοράς.

Πρόσφατα το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε το νέο στρατηγικό πλάνο, το οποίο βασίστηκε σε ανάλυση της αγοράς και αξιολόγηση των οικονομοτεχνικών στοιχείων του Συνεταιρισμού.

Η νέα στρατηγική του Συνεταιρισμού προβλέπει τρεις βασικούς πυλώνες:

  1. Έμφαση και ανάπτυξη στην πρωτογενή παραγωγική διαδικασία με στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας του προϊόντος,
  2. Σύναψη στρατηγικών συνεργασιών για την ενίσχυση των καναλιών διανομής και
  3. Περαιτέρω βελτιστοποίηση απόδοσης με τον εξορθολογισμό των δαπανών.

Το νέο στρατηγικό σχέδιο εφαρμόζεται ήδη, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματά του να είναι σύντομα ορατά, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: ΕΦΕΤ: Ανάκληση φύλλων για spring rolls επειδή περιέχουν γάλα χωρίς να αναγράφεται στην ετικέτα

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ