Κατσανιώτης και κυβέρνηση σε άλλη γραμμή για το ακίνητο Ανδρουλάκη

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ ξανά εκτός γραμμής

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης κράτησε σαφείς αποστάσεις από την επιθετική γραμμή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, αναφορικά με την υπόθεση της μίσθωσης του ακινήτου στο Δημόσιο από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ μιλώντας στο Action24 σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Έδωσε εξηγήσεις (σ.σ. ο Νίκος Ανδρουλάκης), εγώ αυτό είδα. Εγώ εκπροσωπώ αυτή τη στιγμή τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που στηρίζουν την κυβέρνηση και σας λέω την άποψή μου. Θεωρώ ότι υπάρχουν πράγματα που λέει η κυβέρνηση και ο κ. Ανδρουλάκης απαντάει. Θεωρώ ότι οι αντιπαραθέσεις μας θα πρέπει να είναι σε ένα άλλο επίπεδο και να αφορούν πολιτικές».

Η εκτός γραμμής τοποθέτηση του Ανδρέα Κατσανιώτη, έρχεται ως συνέχεια της επιστολής που έστειλε μαζί με άλλους τέσσερις «γαλάζιους» βουλευτές προ ημερών στην εφημερίδα «Τα Νέα», επικρίνοντας τη λειτουργία του επιτελικού κράτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Oι Τουρκοι αλωνιζουν κανουν οτι τους καπνισει , και εμεις απλωνουμε τραχανα . Ρε δουλεψτε για την χωρα μας , θα μας παρουν και τα σοβρακα . Δεν μπορειτε σπιτι .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης