Σάλος με το αντικείμενο που έχει πάνω στο γραφείο του ο Μητσοτάκης

Έτριβαν τα μάτια τους οι πολίτες

Must Read

Άφωνο έμεινε με το πανελλήνιο μετά από τη χθεσινή συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και όχι μόνο επειδή άκουσε δια στόματος του πρωθυπουργού ότι ο ίδιος έχει πέσει θύμα συμφερόντων και ατόμων που τον κυνηγούν με στόχο να σταματήσουν την προσπάθειά του να εκσυγχρονίσει την Ελλάδα. 

Πολλά από αυτά που ακούστηκαν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, άφησαν ενεούς τους τηλεθεατές, ωστόσο από τους παρατηρητικούς δεν ξέφυγε το τρόπαιο που είχε πάνω στο γραφείο του ο Μητσοτάκης.

Κάποιοι στην αρχή δεν θέλησαν να το πιστέψουν και θεώρησαν ότι είναι photoshop, ωστόσο παρατηρώντας πιο προσεκτικά το βίντεο της συνέντευξης διαπίστωσαν ότι στο τρόπαιο αναγράφεται η ημερομηνία που ο Μητσοτάκης κέρδισε τις εκλογές το 2019, ενώ στην άλλη πλευρά του αναγράφεται το ποσοστό 39,85%!

https://twitter.com/mitralexis/status/1589724257914757120

Από τη συλλογή του πλέον λείπει ένα αγαλματάκι όσκαρ -ξέρετε από εκείνα που αγοράζαμε κάποτε από την Ρεζέρβα- το οποίο θα αναγράφει «τι γκόμενος είσαι εσύ».

Όχι, μην γελάτε, η κατάσταση είναι πλέον απελπιστική…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This