Ρένα Βασιλάκη: Εκλεκτή του Άδωνι η …υπερκομματική υποψήφια για την Παγκρήτιο!

Must Read

Η Παγκρήτιος Ένωσις είναι η ισχυρότερη πολιτιστική οντότητα των Κρητών με περισσότερα από 80.000 μέλη. Μία τέτοια πανίσχυρη Ένωση οπωσδήποτε είναι υπερκομματική και απευθύνεται στο σύνολο των Κρητών, χωρίς κομματικές ή άλλες διαχωριστικές γραμμές.

Είναι απολύτως λογικό λοιπόν οι υποψήφιοι για την προεδρία της ενώσεως, να εμφανίζονται ως υπερκομματικοί και ανεξάρτητοι, προκειμένου να μπορέσουν να ενώσουν αποτελεσματικά τους δεκάδες χιλιάδες Κρήτες που την απαρτίζουν.

Αυτό ακριβώς προτάσσει και η κ. Ρένα Βασιλάκη, υποψήφιο για την προεδρία της Παγκρητίου ένωσης. Ακόμα και η διαφημιστική φωτογραφία παραπέμπει περισσότερο σε προεκλογικό φυλλάδιο της κεντροαριστεράς, παρότι η ίδια υπήρξε υποψήφια της Ν.Δ.

Η προεκλογική ανάρτηση

Αυτό το υπερκομματικό προφίλ της υποψηφίου όμως, ήρθε να διαλύσει ο Άδωνις Γεωργιάδης με δική του ανάρτηση.

Η ανάρτηση του Άδωνι που κατέστρεψε το υπερκομματικό προφίλ της υποψηφίου

Ο Άδωνις λοιπόν εμφανίστηκε ως «κομματικός προϊστάμενος» της κυρίας Βασιλάκη στην συγκέντρωση της. Το γεγονός ότι ο Άδωνις δεν έχει καμία σχέση με την Κρήτη, καθιστά την παρουσία του διπλά καταστροφική για το υπερκομματικό προφίλ που οφείλει να έχει οποιοσδήποτε υποψήφιος για την συγκεκριμένη θέση. Άσε που και η συγκυρία είναι ακόμα πιο θλιβερή, διότι τις τελευταίες ημέρες ο υπουργός ανάπτυξης ειδικεύεται στην προώθηση κατεψυγμένων ζαρζαβατικών και αυγών αμφιβόλου προέλευσης.

Υπάρχει φυσικά και η άλλη ανάγνωση για την συγκεκριμένη ενεργεια, διότι ο Άδωνις δεν είναι ούτε Κρητικός, αλλά ούτε και μανάβης για να ξημεροβραδιάζεται με τις κάμερες δίπλα στα μπρόκολα. Είναι όμως καλός διαφημιστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This