Σάλος με την καταγγελία Πολάκη: «Ο Άδωνις δίνει σε εταιρεία με 4 χιλιάρικα κεφάλαιο, 10 εκατομμύρια!

Αντιδράσεις για την ένταξη εταιρείας στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων

Must Read

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα καταγγελία του Παύλου Πολάκη για τον Άδωνι Γεωργιάδη που αφήνει έξω από τον αναπτυξιακό την πρωτογενή παραγωγή, αλλά μοιράζει εκατομμύρια σε τηλεπερσόνες!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Πολάκης, η εταιρεία εντάχθηκε στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων : «Εταιρεία με 4.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο εγκρίνεται να χρηματοδοτηθεί για πρόγραμμα ύψους 9 εκατ. ευρώ. Γεια σου ρε Άδωνη, γεια σου ρε Παπαθανάση με τον Αναπτυξιακό σας!!!! «Άλλος με τη βάρκα μας» το καταντήσατε!!!! Πάλι εταιρεία με 4 χιλιάρικα μετοχικό κεφάλαιο εγκρίνεται να χρηματοδοτηθεί για πρόγραμμα ύψους ΕΝΝΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ!!! («γνωστού παρουσιαστή» λέει, εγώ σήμερα τον έμαθα, δεν βλέπω εδώ και χρόνια ούτε ως ζάπινγκ τα υποπροϊόντα των λάιφ σταιλ εκπομπών)» έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Σε απάντησή του ο Άδωνις, υποστήριξε ότι «Ως προς τις νέες κατηγορίες του Πολάκη κατά του κ. Κοκλώνη, τα πραγματικά περιστατικά έχουν ως εξής: Το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας «BARKINGWELL PROGRESS» υπήχθη στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 ν.4399/2016 (Ε’ κύκλος), τηρώντας τους όρους και τα κριτήρια του νόμου. Η ενίσχυση του εν λόγω επενδυτικού σχεδίου ανέρχεται σε ύψος περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσει 20 νεες θέσεις εργασίας. Η καταβολή της επιχορήγησης εξαρτάται από την υλοποίηση της. Οι όροι και οι προϋποθέσεις (νεοσύστατη εταιρία, χαμηλό μετοχικό κεφάλαιο κλπ) που αναφέρει η καταγγελία, είναι όπως ακριβώς προβλεπόταν στον Νόμο του Σύριζα, τον οποίο και έχει ψηφίσει ο ίδιος ο κ. Πολάκης. Με το νέο νόμο μας αυτά έχουν αφαιρεθεί. Κοινώς έγινε ρεζίλι ο Παύλος!» έγραψε στο Twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This