Βουλή: Διέκοψαν πολιτικό αρχηγό για να πουν ότι ήρθε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης!

Must Read

Πρωτοφανή πράγματα στην ελληνική Βουλή. Ο προεδρεύων διέκοψε ομιλητή, και μάλιστα πολιτικό αρχηγό, για να ανακοινώσει την παρουσία του δημάρχου της Νέας Υόρκης!

Από το πρωί στη Βουλή τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαίτερα αυξημένα. Κάποια στιγμή εμφανίσθηκε και ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνης και μετά από λίγη ώρα ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς, τον οποίο συνόδευε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Οι δήμαρχοι μπήκαν στην Ολομέλεια συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, και κάθισαν στα θεωρεία των επισήμων.

Τότε ο προεδρεύων Μπάμπης Αθανασίου διέκοψε τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο για να ανακοινώσει την παρουσία του δημάρχου Άνταμς! Ο Κ. Βελόπουλος δεν έκρυψε την δυσφορία του, καθώς ήταν η Τρίτη φορά που μεθοδευμένα τον διέκοψε ο Χ. Αθανασίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This