Ο «Μαθιός» διάβασε το ημερολόγιο του παππού της Όλγας Κεφαλογιάννη

Must Read

Οταν ο «Μαθιός» συνάντησε την Ολγα, διάβασε το ημερολόγιο του παππού της!
Ο δημοφιλέστατος ηθοποιός της μεγάλης φετινής τηλεοπτικής επιτυχίας, του «Σασμού», ο Δημήτρης Λάλος, ανέγνωσε αποσπάσματα από το βιβλίο της βουλευτού Ολγας Κεφαλογιάννη «Οδοιπορικό. Σμύρνη, Ιούνιος 1920 – Νικομήδεια, Ιανουάριος 1921», από τη σειρά Μαρτυρίες των εκδόσεων ΕΣΤΙΑ, που αφορά το ημερολόγιο του Δημητρίου Κεφαλογιάννη, παππού της Ολγας, ο οποίος υπηρέτησε στην πρώτη γραμμή του μετώπου της Μικρασιατικής Εκστρατείας, όπου και έπεσε.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η πρώην υπουργός παρουσίασε το ημερολόγιο του αδελφού του παππού της, και ο Δημήτρης Λάλος, φίλος της, στον οποίο απευθύνθηκε, δέχτηκε με χαρά να αναγνώσει σελίδες του.

Ο σκληρός ορεσίβιος Κρητικός, ο Μαθιός, ανέβηκε λιτός και δωρικός, καθώς είναι, στο βήμα και «δάνεισε» την ωραία φωνή του, ζωντανεύοντας με αυτήν τα γραφόμενα του Δημήτρη Κεφαλογιάννη από το προσωπικό του ημερολόγιο που το έγραφε πολεμώντας… Το κοινό συγκινήθηκε, το ίδιο και η Ολγα.

Βούρκωσε

Ο Δημήτρης Λάλος, τον οποίο περιέβαλλε ο κόσμος με πολύ θερμό τρόπο πριν από την παρουσίαση του βιβλίου, έκανε τη βουλευτή της Ν.Δ. να βουρκώσει. Ακουγε από τα χείλη του ηθοποιού τον παππού της να περιγράφει τη δύσκολη ζωή του.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου “Οδοιπορικό. Σμύρνη, Ιούνιος 1920 – Νικομήδεια, Ιανουάριος 1921”. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ταλαντούχο δημοφιλή ηθοποιό Δημήτρη Λάλο που διάβασε αποσπάσματα του ημερολογίου» δήλωσε η Ολγα Κεφαλογιάννη.

Από κάτω, ανάμεσα στο πλήθος, την καμάρωνε ο σύζυγός της, μουσικοσυνθέτης Μίνως Μάτσας.

Ο ηθοποιός αμέσως μετά την ανάγνωση του βιβλίου έφυγε για το θέατρο καταχειροκροτούμενος, ενώ στο αμφιθέατρο άρχισαν να ακούγονται μικρασιατικά τραγούδια, με τη Σταυρούλα Σπανού στο σαντούρι και τη Σταυρούλα Εσαμπαλίδου στο τραγούδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This