«Η Μαρία Σπυράκη θα μας μαυρίσει όλους»!

Οργή στην Θεσσαλονίκη για την επιμονή κάποιων να την «βαφτίσουν» υποψήφια!

Must Read

Η ανακούφιση βουλευτών και πολιτευτών της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι ήταν εφήμερη. Εδώ και κάποιες ώρες, τα στελέχη της Γαλάζια παράταξης στην συμπρωτεύουσα έχουν κυριολεκτικά απασφαλίσει, έπειτα από τις αμφίσημες δηλώσεις αναφορικά με την υποτιθέμενη υποψηφιότητα της Μαρίας Σπυράκη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις επόμενες εθνικές εκλογές, καθώς και την επικοινωνιακή της αντεπίθεση προκειμένου να παραδοθεί «κατάλευκη» στο εκλογικό σώμα…

«Αφού την έπιασαν, δήλωσε ότι επέστρεψε τα λεφτά και το διατυμπανίζει αντί να ντρέπεται»! Αυτή η φράση που ακούστηκε σε γαλάζιο πηγαδάκι, αντικατοπτρίζει περίτρανα το κλίμα που επικρατεί, καθώς ακόμα και εκλεγμένοι βουλευτές βλέπουν μία ξεκάθαρη προσπάθεια του Μαξίμου να επιβάλει σώνει και καλά τη Μαρία Σπυράκη ως υποψήφια, παρέχοντας τις μάλιστα αμέριστη υποστήριξη ώστε να εξασφαλίσουν την εκλογή της!

Εάν εντέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφασίσει να δώσει συγχωροχάρτι στην ευρωβουλευτή και να την εντάξει στα ψηφοδέλτια, άπαντες θεωρούν ότι κάτι τέτοιο θα αμαυρώσει την εικόνα της παράταξης στην Θεσσαλονίκη. Δεν πρέπει φυσικά να ξεχνάμε ότι οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στη Μακεδονία βρίσκονται ήδη σε πολύ δύσκολη θέση λόγω της οικονομικής κρίσης και της υπαναχώρησης Μητσοτάκης στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι μυστικές συνεννοήσεις της Σπυράκη με τον Ζάεφ παραμονές της ψήφισης της συμφωνίας, ακόμα «στοιχειώνουν» τους Μακεδόνες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This