Παρακολούθηση Φλώρου: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι επικίνδυνος για τη Δημοκρατία, το Σύνταγμα, αλλά και για την εθνική ασφάλεια»

ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσουν Μητσοτάκης και Βλάχου για την παρακολούθηση της ΕΥΠ στον «στόχο 519c» - Τι απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Must Read

Με ανακοίνωσή του, το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σχολιάζει την αποκάλυψη για την παρακολούθηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου από την ΕΥΠ, τον στόχο «519c» και ζητά απαντήσει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Εισαγγελέα Βασιλική Βλάχου.

Η ανακοίνωση:

Να απαντήσουν Μητσοτάκης και Βλάχου για την παρακολούθηση της ΕΥΠ στον «στόχο 519c» κ. Φλώρο

Όταν ο κ. Μητσοτάκης έφευγε άρον άρον από τη Βουλή για να μην απαντήσει στο ερώτημα του κ. Τσίπρα εάν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον ΑΓΕΕΘΑ κ. Φλώρο, όλοι κατάλαβαν γιατί το έβαλε στα πόδια.

Σήμερα η εφημερίδα Documento αποκαλύπτει πως ο Αρχηγός του Στρατού ήταν ο στόχος 519c της ΕΥΠ.

Πλέον όλοι έχουν αντιληφθεί πως ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι επικίνδυνος μόνο για τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, αλλά και για την εθνική ασφάλεια. Οφείλει σήμερα κιόλας να απαντήσει: Ποιος είναι ο λόγος εθνικής ασφαλείας που η ΕΥΠ αντί να προστατεύει τον ΑΓΕΕΘΑ τον παρακολουθούσε;

Αντίστοιχη απάντηση οφείλει και η Εισαγγελέας της ΕΥΠ, κα Βλάχου: Γνώριζε πως υπέγραφε την παρακολούθηση του κ. Φλώρου; Ποιος της έδωσε την εντολή αυτή;

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Μετά το 1974 κανένας πολιτικός φορέας δεν είχε επιχειρήσει να εμπλέξει τις Ένοπλες Δυνάμεις στην κομματική αντιπαράθεση. Το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας πιστά την τακτική “Τσίπρας προαναγγέλλει – Βαξεβάνης δημοσιεύει – ΣΥΡΙΖΑ υπερθεματίζει”», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Στηριζόμενος σε υλικό που διοχετεύουν ρυπαρά δίκτυα, έφτασε στο έσχατο σημείο πολιτικής ατιμίας -σε μια κρίσιμη μάλιστα συγκυρία για τα εθνικά μας θέματα- επιχειρώντας να δημιουργήσει ρήγμα μεταξύ της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και της πολιτικής ηγεσίας, συμπεριλαμβανομένου του Πρωθυπουργού. Δεν θα τους περάσει, διότι οι θεσμοί μας είναι ισχυρότατοι και ο λαός μας, με απόλυτη σύμπνοια, απαιτεί το εθνικό και το συλλογικό να μένουν απρόσβλητα από κάθε σκοπιμότητα», συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και πρόσθεσε: «Ταυτόχρονα, η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός είχαν και έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηγεσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Η Κυβέρνηση επιδιώκει την αλήθεια, διότι δεν την φοβάται. Για αυτό είναι πάντοτε με την Δικαιοσύνη και τους θεσμούς».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This