Το ξωτικό των Χριστουγέννων εμφανίστηκε στη Βαρβάκειο

Και τα λιγουρεύτηκε όλα

Must Read

Τους δρόμους πήρε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τις τηλεοπτικές κάμερες εννοείται (της ΕΡΤ, την οποία ευχαρίστησε κιόλας για την «πλάτη» που βάζει στην προσπάθεια!) για την καταγραφή του σόου, για να επισκεφθεί τη Βαρβάκειο Αγορά.

Η καρικατούρα με τον τίτλο του Υπουργού Ανάπτυξης, έδειξε τεράστιο ενθουσιασμό με τις τιμές των προϊόντων, τα οποία για τη δική του… βαθιά τσέπη μπορεί να είναι πάμφθηνα (σ.σ. «οι τιμές είναι περσινές», σχολίασε μάλιστα χαριτολογώντας), αλλά για τις τσέπες του κανονικού κόσμου, το βάρος είναι ασήκωτο.

Ωσάν άλλος καλικάντζαρος, ή ξωτικό, για να είμαστε και στο κλίμα των ημερών, ταλαιπωρεί χωρίς έλεος τους πολίτες και τους τηλεθεατές με τα καμώματά του.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This