Απειλεί με νέα sms τον Παππά ο Καλογρίτσας

«Είναι το έκτο sms που καταθέτει ο πελάτης μου, τα άλλα πέντε είναι στην Επιτροπή της Βουλής και έχω έναν τόμο από τέτοια» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Must Read

Του sms το… κάγκελο γίνεται τις τελευταίες ημέρες στο Ειδικό Δικαστήριο για τον Νίκο Παππά. Οι δηλώσεις επί δηλώσεων των εμπλεκομένων, οι μηνύσεις σε μάρτυρες και τα εξώδικα σε ΜΜΕ κρατούν ψηλά την ένταση της αντιπαράθεσης.

Η πλευρά του πτωχευμένου Χρήστου Καλογρίτσα, σε μια προσπάθεια που μοιάζει με εκβιασμό, ανακοίνωσε ότι το sms που παρουσιάστηκε στο Ειδικό Δικαστήριο είναι από τα πολλά που υπάρχουν στην κατοχή τους. Τη δήλωση-προειδοποίηση έκανε με συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο συνήγορος του Καλογρίτσα Ανδρέας Λοβέρδος: «Είναι το έκτο sms που καταθέτει ο πελάτης μου, τα άλλα πέντε τα είχε καταθέσει στην Επιτροπή Ποινικής Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής και είναι ήδη στη δικογραφία. Ακριβώς το ίδιο είναι και αυτό, το έκτο, κι έχω άλλα 200. Μιλάω σχηματικά. Εχω έναν τόμο, μικρό τόμο, όλα τα μηνύματα, όλες τις συνομιλίες μέσω μηνυμάτων».

Ο κ. Λοβέρδος. αν και ρωτήθηκε, δεν αποκάλυψε ούτε τι γράφουν τα μηνύματα ούτε αν προέρχονται όλα από τον Νίκο Παππά. Αυτό που είπε όμως και ήταν σαν να κραδαίνει τον «τόμο με τα sms», προειδοποιώντας τους ενδιαφερομένους, ήταν ότι είναι στην κρίση του κ. Καλογρίτσα εάν αυτά τα μηνύματα θα «βγούνε», καθώς, όπως σημείωσε, δεν μπορεί ο εισαγγελέας να το απαιτήσει.

Με δήλωσή του ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στις καταθέσεις του Στουρνάρα και του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της Attica Bank Θ. Πανταλάκη, που κατέθεσαν στο ειδικό δικαστήριο ότι δεν είχε καμία απολύτως παρέμβαση στην έκδοση εγγυητικών επιστολών ή δανείων για όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες: «Τους ενημερώνω ότι δεν θα αποσύρω ούτε τα εξώδικα ούτε τη μήνυση που έχω καταθέσει κατά της ψευδομάρτυρος. Τους εύχομαι καλή δύναμη, θα τη χρειαστούν».

Η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για αφωνία του Αλέξη Τσίπρα, η οποία προκαλεί απορία μετά τις τελευταίες καταγγελίες και αποκαλύψεις για το κόμμα του στο Ειδικό Δικαστήριο. Η Ν.Δ. επίσης ρωτά τον κ. Παππά αν θα μηνύσει τον Καλογρίτσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This