Χωρίς τέλος η κόντρα Άδωνι-Πολάκη: «Ήταν κομπλιμέντο το Ραντανπλάν»

Must Read

Συνεχίζεται στο Twitter η κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Παύλο Πολάκη που ξεκίνησε χθες από τη Βουλή, όταν κατά την διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής που υπέβαλε ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος αποκάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «Ραντανπλάν».

«Διάβαζα ένα κόμικ, τον Λούκι Λουκ. Σε αυτό υπήρχε ένας σκύλος -ομοιάζει κάπως- που τον έλεγαν Ραντανπλάν. Το χαρακτηριστικό του ήταν ότι όταν του πατούσες το πόδι στο πρώτο καρέ, αυτός αντιδρούσε μετά από 30 καρέ. Από σήμερα ο μεγάλος λεβέντης των Σφακίων ας ονομάζεται Ραντανπλάν. Καταθέτω δημοσίευμα που καταγράφει τους διαλόγους της προανακριτικής για τον Παππά. Σε αυτό ο Καλογρίτσας καταγράφεται να λέει προς τον κ. Πολάκη: Είσαι βουλευτής με τα δικά μου λεφτά. Μέσα είναι όλος ο διάλογος όπως καταγράφηκε από τα πρακτικά της Βουλής» δήλωσε ο Άδωνις και ο Πολάκης ανταπέδωσε την επίθεση:

«Με είπες Ρανταπλάν. Δεν θα ανταποδώσω, αποκαλώντας σε τον μεγαλύτερο ΚΛΟΟΥΝ που έχει περάσει από τη Βουλή. Δεν θα το κάνω γιατί αντιλαμβάνομαι τον πανικό που σε έχει πιάσει πως σε λίγο η χώρα θα απαλλαγεί όχι μόνο από εσάς αλλά και από τους Ντογιάκους και τους Καψιμάληδες. Καταλαβαίνω κακομοίρη μου ότι βλέπεις να έρχεται ΦΥΛΑΚΗ και τρέμεις!!!

Υγ Άλλωστε μόνο οι χαρακτηρισμοί λαδεμπορας και μαυραγορίτης της κατοχής σου ταιριάζουν!!».

Ο Άδωνις έδωσε συνέχεια στην κόντρα, απαντώντας με ειρωνείες κατά του Πολάκη: «Ο Πολάκης ακόμη ονειρεύεται ότι θα με κλείσει Φυλακή… σέβομαι γενικά τις φαντασιώσεις των ανθρώπων αλλά μετά από τόσα χρόνια που το φαντασιώνεται θα περίμενα να του έχει περάσει… κατά τα λοιπά ο Ράν τα Πλάν ήταν κοπλιμέντο καθώς αυτός τουλάχιστον είναι συμπαθής σκύλος», έγραψε στο Twitter.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This