Χάρης Θεοχάρης: Αναφορά με νόημα στις παρακολουθήσεις του Ζελένσκι

Ισχυρισμός που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις από τους παρακολουθούμενους, εάν φυσικά δεν έχουν κάτι να φοβηθούν

Must Read

Νέες εξελίξεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών φαίνεται ότι θα φέρει η δήλωση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Χάρη Θεοχάρη στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου.

Ο Χάρης Θεοχάρης αναφερόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών, έφερε ως παράδειγμα τις αντίστοιχες παρακολουθήσεις που διενεργεί ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, ο οποίος φαίνεται όντως ότι μαζί με τον Ερντογάν, πρέπει να είναι οι μοναδικοί ηγέτες στον κόσμο εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που παρακολουθούν κορυφαία στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και υπουργούς τους.

Το παράδειγμα Θεοχάρη λοιπόν, που συνέκρινε τις παρακολουθήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με αυτές του Βολοντιμίρ Ζελένσκι, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο πρωθυπουργός έθεσε υπό παρακολούθηση τον υπουργό του και τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, για θέματα διαφθοράς. Διότι ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι όντως παρακολουθούσε τους συνεργάτες και στα κορυφαία του στελέχη για ατασθαλίες οι οποίες εντέλει οδήγησαν στην καρατόμηση τους.

Λογικά, αυτός ο ισχυρισμός του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. και πρώην υπουργού, θα προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από τους στόχους παρακολούθησης, εκτός φυσικά εάν έχουν «λερωμένη τη φωλιά τους», όπως οι αντίστοιχοι στόχοι του Βολοντιμίρ Ζελένσκι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This