Γκρεμίστηκε το διαδίκτυο με την γκάφα του Άδωνι και τη μαύρη σακούλα!

Το απίστευτο στιγμιότυπο στην συνάντηση με τον βουλευτή Μαραβέγια!

Must Read

Ο Άδωνις ζει για να προκαλεί. Αυτό είναι γνωστό. Όπως επίσης είναι γνωστό ότι ο υπουργός ανάπτυξης προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη ημέρα. Υπό αυτό το πρίσμα, κάνει επιλεκτικά ρουσφέτια σε μέλη της γαλάζιας κοινοβουλευτικής ομάδας, προκειμένου να φτιάξει το δικό του, προσωπικό στρατό τον οποίο θα χρησιμοποιήσει όταν τεθεί θέμα ηγεσίας στην ΝΔ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης λοιπόν δεν είχε κανένα πρόβλημα να συναντηθεί με τον «γαλάζιο» βουλευτή Κώστα Μαραβέγια, ο οποίος ενεπλάκη σε business 4,2 εκατ. ευρώ από τον αναπτυξιακό νόμο. Υπόθεση που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, περιέργως όμως δεν προκάλεσε την αντίδραση των αρμοδίων, σε αντίθεση με τις υποθέσεις Πάτση και Χειμάρα.

Είναι προφανές ότι η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε για να προκληθεί «ντόρος» και να γίνει άλλη μία επίδειξη δύναμης από τον υπουργό ανάπτυξης, καταδεικνύοντας για μια φορά ακόμα ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο.

Το στιγμιότυπο όμως από τη συνάντηση που διέρρευσε το ίδιο το υπουργείο ανάπτυξης, είχε ένα απρόοπτο. Μία μαύρη σακούλα στα πόδια του βουλευτή Μαραβέγια! Όπως ήταν επόμενο, το διαδίκτυο έπεσε από τα σχόλια των χρηστών…

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο πάντως προκάλεσε και την αντίδραση του Παύλου Πολάκη.

Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε σχετικά για τη συνάντηση σε μακροσκελή ανάρτησή του στο Twitter, εκτοξεύοντας «πυρά» κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά και του βουλευτή της ΝΔ, Μαραβέγια.

«Ακούστε παλικάρια:

1) Συναντηθήκατε για να δείτε τι θα κάνετε με την επιχορήγηση των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ στη σύζυγο του Μαραβέγια που έχει εγκριθεί αλλά μετά τις αποκαλύψεις μου δεν έχει εκταμιευτεί.

Ούτε ο ένας θα είναι υπουργός, ούτε ο άλλος βουλευτης σε δυο μήνες!

2) Άκου αδιευκρίνιστε λαδέμπορα Άδωνη Γεωργιάδη: Μην τολμήσεις να υπογράψεις την εκταμίευση των 4,2 εκατομμυρίων, γιατί την έκατσες τη βάρκα και εσύ και ο Μαραβέγιας. Ξέρω-ξέρω… σε πιέζει γιατί έχει… σταματήσει πλειστηριασμούς έχοντας δεσμευτεί να αγοράσει αυτός κάτι κτίρια εκεί στο Βόλο και σε λίγο θα τον πάρουν στο κυνήγι, αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή του ψεύτη.

Η επίμαχη ανάρτηση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This