Ο Κυριάκος νομιμοποιεί την παράνομη συμφωνία της Ιταλίας με τη Λιβύη!

Must Read

Από διαρροές σε φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, ενημερωνόμαστε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική συνομιλία με την Ιταλίδα ομόλογό του, Τζώρτζια Μελόνι.

Οποιοσδήποτε υγιώς σκεπτόμενος νους, θα θεωρούσε αυτονόητο πως η συνομιλία έγινε προκειμένου να ακυρωθεί άμεσα η συμφωνία της Ιταλίας με την παράνομη κυβέρνηση της Λιβύης, η οποία ουσιαστικά αποτελεί μαριονέτα της Τουρκίας.

Είναι επιτακτική ανάγκη για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα η ακύρωση της συγκεκριμένης συμφωνίας, καθώς η παράνομη κυβέρνηση της Λιβύης δεν έχει το δικαίωμα να υπογράφει οποιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία για τη χώρα. Αυτή άλλωστε είναι η επίσημη θέση της Ελλάδας προκειμένου να ακυρωθεί και το παράνομο μνημόνιο με την Τουρκία, που υπέγραψε ακριβώς αυτή η παράνομη κυβέρνηση.

Για άλλη μια φορά όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδείχτηκε επικίνδυνος για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας. Αντί να εγκαλέσει ή έστω να πείσει την Μελόνι να ακυρώσει άμεσα την συγκεκριμένη συμφωνία και να περιμένει μέχρι να υπάρξει νόμιμη κυβέρνηση στη Λιβύη για να κάνει το οτιδήποτε, ο Κυριάκος τραγουδούσε την «ιτιά».

Στο επίκεντρο της συζήτησης όπου διαβάζουμε, βρέθηκαν η ειδική συνεδρίαση του ευρωπαϊκού συμβουλίου και θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως το μεταναστευτικό και το σχέδιο ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαΐκής βιομηχανίας που παρουσίασε η Ευρωπαΐκή επιτροπή! Μαθαίνουμε μάλιστα ότι οι δύο πρωθυπουργοί θα έχουν «καλή συνεργασία»!

Και γιατί να μην έχουν άλλωστε; Η Μελόνι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πατρίδας της, αδιαφορώντας ακόμα και για τους συμμάχους της και για το Διεθνές Δίκαιο. Ενώ ο Μητσοτάκης εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των άλλων εκτός από αυτά της πατρίδας του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This