Άγριο κράξιμο στο Twitter για τον Μητσοτάκη που είπε ότι στέλνει την… ΕΚΑΜ στους σεισμοπαθείς

Must Read

«Βροχή» έπεσαν τα tweets για το νέο αδιανόητο σαρδάμ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος φαίνεται ότι έχει αρχίσει να τα «χάνει», την ώρα που η κυβέρνησή του βρίσκεται διαρκώς εκτεθειμένη από σκάνδαλα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Χθες, κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με τα αρμόδια υπουργεία για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», ο πρωθυπουργός ο οποίος εμφανίστηκε αξύριστος και ντυμένος με ζιβάγκο, ανακοίνωσε ότι η χώρα μας στέλνει βοήθεια στην Τουρκία μετά τον φονικό σεισμό. 

Η δήλωσή του ωστόσο ότι η Ελλάδα στέλνει… την αντιτρομοκρατική στους σεισμοπαθείς προκάλεσε καταιγισμό σχολίων στο Twitter. «Έχει έχει ήδη εγκριθεί από τουρκικής πλευράς η αποστολή ενός αεροσκάφους με μία δύναμη της EKAM, η οποία θα συνδράμει στις αποστολές διάσωσης» ανέφερε μεταξύ άλλων, κάνοντας τους πολίτες να αναρωτηθούν αν όντως είναι τόσο ανίδεος ή αν πλέον δεν ξέρει τι λέει!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός έγινε ξανά ρεζίλι λίγες ώρες αργότερα, από το βήμα της Βουλής, όταν δήλωσε με έμφαση: «Θέλουμε Πρωθυπουργό Τσίπρα σε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η πρωθυπουργό Μητσοτάκη σε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας;» είπε και τα έχασε μόλις συνειδητοποίησε τι ξεστόμισε…

https://twitter.com/n5TLTlwlD38wrfr/status/1622946158099275776

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This