Γιατί εξεπλάγη με τον γάμο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

«Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο»

Must Read

Ούτε στον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν είπε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ότι θα παντρευόταν, με τον πρωθυπουργό να το μαθαίνει από το διαδίκτυο!

Αυτό αποκάλυψε ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξή του στο Mega Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό.

Όπως είπε για τον ξαφνικό γάμο του: «Ο γάμος μου ήταν η ωραία εξέλιξη του 2022. Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο. Για άλλο λόγο βρέθηκα στην Ιταλία και βρέθηκα παντρεμένος. Πήγαμε στην Ιταλία γιατί έπαιρνα τον μεγάλο σταυρό από τους Ιππότες της Μάλτας και είχαν προσκληθεί και τα αδέρφια μου στην τελετή αυτή και μου λένε τα αδέρφια μου, αφού είμαστε εδώ, αφού θέλετε να παντρευτείτε, γιατί δε το κάνετε εδώ να γλιτώσετε τη διαδικασία του γάμου;».

Και συνέχισε λέγοντας: «Επειδή δεν είναι ούτε το δικό μου, ούτε της Κέλλυς το στυλ να είμαστε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, σκεφτήκαμε ότι ήταν ωραία ιδέα να παντρευτούμε εκεί. Μαζί το αποφασίσαμε. Η πρόταση είχε γίνει νωρίτερα… Η σχέση μας δεν ήταν κρυφή απλά έχει τύχει τα τελευταία χρόνια οι κοινωνικές συναναστροφές να περιοριστούν, συν του ότι δε θέλαμε να τραβήξουμε τη δημοσιότητα.

Αυτός που εξεπλάγη περισσότερο ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον οποίο είχα ταξιδέψει μια εβδομάδα νωρίτερα και του είχα πει ότι θα πάω στη Ρώμη. Όταν το διάβασε σε κάποιο site, μου έστειλε ένα μήνυμα “καλά, δε λες τίποτα;” και του είπα ότι αν το ήξερα θα του το είχα πει».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This