«Πόσο καψούρης είστε;» – Ο Κυριάκος τρελαίνεται για κουτσομπολίστικες ερωτήσεις

Τι απάντησε στον δημοσιογράφο του «Ράδιο Καψούρα»

Must Read

Αφού έκανε το πέρασμα του από κουτσομπολίστικες εκπομπές στην προσπάθειά του να μαζέψει από παντού ψήφους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκρυψε τη χαρά του όταν του τέθηκε ερώτηση περί καψούρας και Αγίου Βαλεντίνου.

«Επιτέλους μία ερώτηση που ταιριάζει στο κλίμα των ημερών» δήλωσε ο Κυριάκος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Κοζάνη, όπου δέχτηκε ερωτήσεις από περιφερειακά ΜΜΕ.

«Πόσο καψούρης είστε;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος του «ράδιο Καψούρα» και εκείνος μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του, απάντησε ότι κάλεσε τη Μαρέβα να τον συνοδεύσει στην περιοδεία του προκειμένου να περάσει μαζί του την «αγίου Βαλεντίνου στη Δυτική Μακεδονία».

«Συνοδεύομαι από τη σύζυγό μου που την κάλεσα να περάσει μαζί μου την ημέρα των ερωτευμένων» είπε και έσπευσε να ότι οι ερωτευμένοι δεν γιορτάζουν μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Δεν γινόταν να του κάνουν μόνο τέτοιες ερωτήσεις; Αφού στα πιο σοβαρά ζητήματα και στις αποκαλύψεις σκανδάλων πιέζεται ο πρωθυπουργός μας και φεύγει τρέχοντας από τη Βουλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This