Έχασε τα λόγια του ο Οικονόμου όταν ρωτήθηκε για τον υιό Ντογιάκου

Ξεκάθαρος πάντως δεν ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κάτι σαν απάντηση που έδωσε

Must Read

Μετακλητός υπάλληλος στο Υπουργείο Μεταφορών είναι ο δικηγόρος Ευάγγελος Ντογιάκος, γιος του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος θυμίζουμε ότι ανέλαβε και την έρευνα για τις συνθήκες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην περιοχή Ευαγγελισμός της Λάρισας με τους δεκάδες νεκρούς.

Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε σχετικά για το αν υπάρχει ασυμβίβαστο και αφού πρώτα επιβεβαίωσε το γεγονός της εργασίας του γιου του κ.Ντογιάκου ως μετακλητού συνεργάτη του παραιτηθέντα Υπουργού Κώστα Αχ. Καραμανλή από το 2019, είπε εμφανώς αμήχανος:

«Ο κ.Ντογιάκος υιός, είναι μετακλητός συνεργάτης από το 2019 του παραιτηθέντος Υπουργού κ.Κώστα Καραμανλή (σ.σ. ξερόβηχας ακούστηκε στην αίθουσα σε εκείνο το σημείο). Παραιτούμενος ο Υπουργός παύει και η μετακλητή σχέση νομίζω. Αλλά εδώ μιλάμε για ένα ζήτημα το οποίο νομίζω πρέπει να το αντιμετωπίζουμε πέρα και πάνω από τέτοιου είδους προσεγγίσεις».

Στην ουσία, ωστόσο, του πράγματος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απάντησε και δεν ήταν ξεκάθαρος.

Αυτό που ανέφερε, «παραιτούμενος ο Υπουργός παύει και η μετακλητή σχέση νομίζω», μήπως ερμηνεύεται ότι ο κ.Καραμανλής έφυγε μεν από το Υπουργείο, αλλά ο μετακλητός υιός Ντογιάκος παραμένει; Εννοούσε ότι έφυγαν και οι δύο; Αν εννοούσε αυτό πάντως, δεν φρόντισε να το διευκρινίσει, αφήνοντας αρκετά περιθώρια για σχόλια.

Άρα, υπάρχει, ή όχι ασυμβίβαστο; Ουδεμία απάντηση από τον κ.Οικονόμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This