Η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών στις δημοσκοπήσεις: Μόνο μία θα δημοσιευθεί αύριο

Μόνο μία θα δημοσιευθεί αύριο

Must Read

Σε κλίμα απειλών, εκβιασμών και συμφωνιών κάτω από το τραπέζι, υπαναχώρησαν όσοι δημοσκόποι είχαν πραγματοποιήσει έρευνες που κατέστρεφαν το αφήγημα του Μαξίμου.

Επειδή στην φύση και την πολιτική επιβιώνουν μόνο τα αρπακτικά, η δημοσκόπηση που θα βγει αύριο θα είναι η μοναδική και θα δείχνει μπροστά την ΝΔ με 4+ μονάδες.

Η σπουδή του Μαξίμου για επιβίωση, είναι απολύτως κατανοητή. Κάθε εβδομάδα πλέον μεταφράζεται σε εκατομμύρια ευρώ και πολλές εξυπηρετήσεις. Εάν λοιπόν δημοσιεύονταν δημοσκοπήσεις που έδειχναν ανατροπή, η κατάσταση για το Μητσοτάκη θα γινόταν αφόρητη και οι πιέσεις να προσφυγή άμεσα στις κάλπες θα πολλαπλασιάζονταν.

Έτσι λοιπόν, με την αυριανή δημοσκόπηση ο Μητσοτάκης θα πάρει τις απαραίτητες ανάσες από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Οι συνέπειες όμως για την μεγαλύτερη εικόνα θα είναι τραγικές.

Μία δημοσκόπηση που θα έδειχνε τον ΣυΡιζΑ μπροστά, θα λειτουργούσε ευεργετικά ώστε να συσπειρώσει την εκλογική βάση του Μητσοτάκη. Τώρα, θα πορευτεί μέχρι την τελευταία μέρα με τυμπανοκρουσίες, παραπέμποντας στις τελευταίες ημέρες της Βαβυλώνας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This